Αποψεις

Ο "κανονικός" Σώρρας και οι "υβριστές ανάπηροι"!!! (VIDEO)

Ομολογώ πως ο "σωτήρας της Ελλάδας" με τα δισεκατομμύρια, τα ομόλογα και τη διάθεση να σβήσει όλα τα χρέη των συμπατριωτών του, ο Αρτέμης Σώρρας, μου είχε κινήσει την περιέργεια. Μου θύμιζε άλλες περιπτώσεις "σωτήρων", όπως ο Τσάκας στον Παναθηναϊκό!

 Στην αρχή κάποιοι τον χαρακτήρισαν ψώνιο. Λίγο μετά είπαν πως ο Πατρινός οργανώνει σχέδιο εισόδου στη βουλή μέσω των επόμενων εκλογών με την "Ελλήνων Συνέλευσις". Το πνευματικό κέντρο της Τρίπολης πάντως, ήταν γεμάτο στην ομιλία του στις 27 Αυγούστου, ενώ αρκετοί συμπολίτες μας έσπευσαν να τον αποθεώσουν μετά το τέλος της εκδήλωσης. 

Δυστυχώς γι' αυτόν, τα φώτα της δημοσιότητας στα οποία εκτέθηκε, επέτρεψαν σε όλους μας να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Ρατσιστής, με φασιστική νοοτροπία, επικίνδυνος, ικανός με όσα λέει να κάνει ακόμα και μέλη της Χρυσής Αυγής να ντρέπονται για τέτοιου είδους τοποθετήσεις. 

Απολαύστε τον στο παραλήρημα του για τους Παραολυμπιονίκες: 

"Έδωσαν 2.800 μετάλλια σε ανάπηρους και 1.700 σε κανονικούς ανθρώπους"!!!

"Ύβρις να κάνουν Παραολυμπιακούς Αγώνες οι ανάπηροι"!!!

"Αυτά τα υβρίδια και τα ζώα φτιάχνουν τον πλανήτη των αναπήρων"!!!

 

Ρε εισαγγελέας δεν υπάρχει να τον μαζέψει;

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.