Αθλητικα

Ξεκινούν οι εγγραφές στον ΚΟΑΤ

Oι εγγραφές για τη νέα κολυμβητική περίοδο 2018 - 2019, ξεκινούν σήμερα Τετάρτη 5-9-2018 στις 5:30 -19:30 μ.μ. στο χώρο του Κολυμβητηρίου και την ερχόμενη εβδομάδα την Δευτέρα και Τετάρτη τις ίδιες ώρες και στον ίδιο χώρο. 

Εν όψει των εγγραφών ο ΚΟΑΤ συνεχίζοντας την παράδοση λειτουργίας του, προβαίνει σε νέα βήματα με στόχο την καλύτερη απόδοση για όλους στη δραστηριότητα που λαμβάνει χώρα στο Δημοτικό Χώρο του Κολυμβητηρίου. 

Έτσι, συνεχίζουμε και φέτος με τα τμήματά μας: 

• το βρεφικό τμήμα με παιδιά από 6 μηνών έως 3,5 ετών, με το γονέα συνοδό μέσα στην πισίνα

 • τμήματα εκμάθησης από 3,5 ετών και άνω με εκμάθηση από τον προπονητή. Μετά τα παιδιά στη μικρή πισίνα μέσα από το παιγνίδι εξοικειώνονται με το νερό και μαθαίνουν να επιπλέουν. Όταν περάσουν στη μεγάλη πισίνα μαθαίνουν τεχνική στα 4 κολυμβητικά στυλ (ελεύθερο, ύπτιο, πεταλούδα και πρόσθιο). 

• Τμήματα εκμάθησης στην μεγάλη πισίνα 

• Τμήματα κατηγορίας Επίλεκτων αθλητών, Προαγωνιστικής και Αγωνιστικής Ομάδας. 

 

Φέτος, ο ΚΟΑΤ προβλέπει τη δυνατότητα οργάνωσης μαθημάτων σε τμήματα ολιγομελή, τμήματα ομαδικών εγγραφών, ενώ τα τμήματα του Κοινού και τμήμα για την συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης, στο πλαίσιο του Κοινωνικού Προγράμματος, κοσμούν και για αυτήν την κολυμβητική περίοδο το πρόγραμμά μας. Στις νέες δραστηριότητες του ΚΟΑΤ περιλαμβάνεται η οργάνωση ομάδας υδατοσφαίρισης (πόλο) που απευθύνεται αρχικά σε παιδιά με ηλικίες 7-10 ετών.

Στις αλλαγές μας φέτος κρίθηκε σκόπιμη η μετάθεση της ώρας στο τμήμα της προαγωνιστικής ομάδας, ως ανάγκη για την καλύτερη οργάνωση των τμημάτων μας και του χρόνου στον οποίο οι μικροί μας αθλητές είναι στην πισίνα. 

Θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη σας στα 33 χρόνια λειτουργίας μας, σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τη δυναμική πορεία του ΚΟΑΤ στο χώρο της κολύμβησης και του αθλητισμού. 

 

Καλή Σχολική Χρονιά και Πρόοδο στα παιδιά μας. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Η Πρόεδρος 

Καλαθά Π. Χριστίνα

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.