Αθλητικα

"Κάρφωσαν" στο χιόνι του Μαινάλου! (video, photos)

Με καμβά ένα πανέμορφο χιονισμένο τοπίο διεξήχθη στο Χιονοδρομικό Κέντρo του Μαινάλου, το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βόλεϊ στο χιόνι (snow volley).

Πρόκειται για ένα νέο άθλημα που, όπως και στο εξωτερικό, έτσι και στην Ελλάδα έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους. Αθλητές και αθλήτριες του βόλεϊ πρόσφεραν εντυπωσιακό θέαμα στους εκατοντάδες φίλους των χειμερινών σπορ, οι οποίοι βρέθηκαν στο βουνό της Αρκαδίας.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Ρουμελιώτης, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

"Στο φιλόξενο Μαίναλο πραγματοποιήθηκε το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volley, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου με μεγάλη επιτυχία και πολλές συμμετοχές. Αθλητισμός και Μαίναλο είναι ένας συνδυασμός που η Περιφέρεια Πελοποννήσου πιστεύει και ενισχύει. Στόχος μας το Μαίναλο να γίνει το επίκεντρο που θα φιλοξενεί μεγάλα αθλητικά γεγονότα με έμφαση στον ερασιτεχνικό αθλητισμό".

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.