Αθλητικα

winamp wmp real qt

Ερχονται οι αγώνες της Έβδομης Σύγχρονης Νεμεάδας!

Aγώνες της Έβδομης Σύγχρονης Νεμεάδας θα λάβουν χώρα από τις 26-28 Ιουνίου 2020 και αναβίωση του Ολυμπιακού Πνεύματος.

1. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν ΜΟΝΟ μέχρι την Πέμπτη 30 Απριλίου 2020!! Δεν θα γίνουν δεκτές αιτήσεις μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας.

2. Και τα δύο αγωνίσματα θα διεξαχθούν ΜΟΝΟ το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020.

3. Για το αγώνισμα των 100 μέτρων το όριο συμμετοχών είναι 1500 δρομείς. Εφόσον συμπληρωθεί αυτό το όριο, δεν θα γίνουν δεκτοί άλλοι δρομείς.

4. Όταν κλείσουν οι εγγραφές, τα ονόματα των δρομέων θα συμπεριληφθούν στο τελικό έντυπο πρόγραμμα των Αγώνων και θα θέλαμε να υπάρχει ομοιομορφία. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε τόνους και μη γράφετε συνεχόμενα κεφαλαία. Παράδειγμα: Κωνσταντίνος Γεωργίου, ΟΧΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, κωνσταντινος γεωργιου, kwnstantinos gewrgiou.

5. Η διαδικασία της εγγραφής ολοκληρώνεται με επιβεβαίωση του email σας. Αφού κάνετε την εγγραφή σας, παρακαλούμε πηγαίνετε στα εισερχόμενά σας – κοιτάξτε ακόμα και τα spam/ανεπιθύμητη αλληλογραφία – και πατήστε στο link που θα σας έχουμε στείλει. Διαφορετικά, η εγγραφή σας δεν θα καταχωρηθεί και ο Σύλλογός μας δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη.

 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!

 

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.