Αθλητικα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι... εδώ και για την ενίσχυση της υγείας! (video)

Δυναμικό παρών έδωσε ο ΑΣΤΕΡΑΣ και στον Τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ με το gazzetta.gr ώστε να μαζευτούν χρήματα και να ενισχυθεί ο τομέας της υγείας!

Ο αντιπρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ, Δημήτρης Μποροβήλος τόνισε πως πρέπει να παραμείνουμε όλοι στα σπίτια για να καταπολεμήσουμε τον Covid-19 ενώ παράλληλα ευχήθηκε περιαστικά σε όσους δοκιμάζονται στη ΜΕΘ και στα νοσοκομεία.

"Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στο gazzetta.grγι’ αυτή την προσπάθεια που κάνει και στο συμβούλιο του ΠΣΑΠ και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο, Γιώργο Μπαντή. Ο οποίος τυχαίνει να είναι και προσωπικός μου φίλος. Ειχα την τύχη να τον είχα και ως ποδοσφαιριστή στην ομάδα. Είναι μια ισχυρή προσωπικότητα, θα βοηθήσει τον χώρο του ποδοσφαίρου και τους συνανθρώπους του. Αυτή η μέρα είναι αφιερωμένη στο μεγάλο πρόβλημα που ζει η πατρίδα μας και όλος ο πλανήτης".

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.arcadiasports.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.