Stoiximan.gr

Stoiximan.gr: Όσκαρ 2019, στοιχήματα και προγνωστικά!

Τα Όσκαρ φέτος έχουν τεράστιο ελληνικό ενδιαφέρον, λόγω της παρουσίας του Γιώργου Λάνθιμου, ο οποίος με την ταινία "Ευνοούμενη" είναι υποψήφιος σε δέκα κατηγορίες.

Τις δικές τις προβλέψεις έκανε η εταιρία στοιχήματος stoiximan.gr για την μεγάλη βραδιά της 24ης Φεβρουαρίου. 

Το μεγάλο φαβορί, σύμφωνα με την stoiximan.gr, είναι το "Ρόμα" του Κουαρόν, που έχει λάβει και το Χρυσό Λέοντα, στο Φεστιβάλ Βενετίας και τα δυο κορυφαία βραβεία BAFTA για την καλύτερη ταινία και σκηνοθεσία. Από κοντά ακολουθεί το "Πράσινο Βιβλίο" του Πίτερ Φαρέλι, με τριπλάσια απόδοση, και ακολουθεί 3η "Η Ευνοούμενη" του Γιώργου Λάνθιμου, με 20.00.

Για το βραβείο Α’ Ανδρικού ρόλου, μεγάλο φαβορί είναι ο Ράμι Μάλεκ, υποδυόμενος τον Φρέντι Μέρκιουρι στην ταινία «Bohemian Rhapsody» και τον ακολουθεί ο Κρίστιαν Μπέιλ, ως Ντικ Τσέινι στην ταινία "Vice".

Στην κατηγορία Α’ Γυναικείου ρόλου μεγάλο φαβορί από τις εταιρίες είναι η Γκλεν Γκλόουζ, στην ταινία "Η Σύζυγος". Από κοντά και η πρωταγωνίστρια του Λάνθιμου Ολίβια Κόλμαν, που βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από τις υπόλοιπες.

Για το Β’ Ανδρικό Ρόλο το αδιαμφισβήτητο φαβορί είναι ο Μαχερσάλα Άλι, ο συμπρωταγωνιστής του Βίγκο Μόρτενσεν στο "Πράσινο Βιβλίο". Για το Β’ Γυναικείο ρόλο φαβορί η Regina του "If Beale Street Could Talk".

 

Μπορείτε να δείτε προγνωστικά στοιχήματα για όλες τις κατηγορίες ΕΔΩ.

Δοκιμάστε την τύχη σας, που ξέρετε μπορεί να είστε ο μεγάλος τυχερός!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.