Διαφορα

«Έπεσε» η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ

Οι ενδιαφερόμενοι για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ δεν μπορούν να συνδεθούν στην ιστοσελίδα του οργανισμού, με αποτέλεσμα πολύς κόσμος που ενδιαφέρεται να υποβάλει αίτηση για τις προκηρύξεις θέσεων εργασίας στο Δημόσιο να μην μπορεί να το κάνει.

 

Αναγνώστης του zougla.gr τόνισε ότι η σελίδα δεν είναι προσβάσιμη από την Πέμπτη και ενώ «τρέχουν» δύο προκηρύξεις για προσλήψεις, η 5Κ/2016 και η 7Κ/2016, με τελευταία μέρα υποβολής αιτήσεων την 31η Ιανουαρίου.

 

Ο κανονισμός του ΑΣΕΠ προβλέπει ότι: 

 

«Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψηφίους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση, καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής. 

 

«Το ΑΣΕΠ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες».

 

ΠΗΓΗ: zougla.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.