Διαφορα

"Αν είχε συμβεί στο παιδί σας, δεν θα λέγατε το ίδιο..."

Σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που απασχολεί την πόλη μας, είναι τα αδέσποτα, των οποίων ο αριθμός συνεχώς αυξάνεται.

Συχνά υπάρχουν καταγγελίες για επιθέσεις σε ανθρώπους. Οι απόψεις για το αν τα αδέσποτα ζώα επιτίθενται σε ανθρώπους αφού κάποιος τα έχει ενοχλήσει ή όχι, διίστανται.

Το arcadia938.gr παρουσιάζει πάντα και τις δύο πλευρές.

Ακολουθεί άποψη - σχόλιο αναγνώστριας με πρόσφατο περιστατικό επίθεσης αδέσποτων στην ίδια, το οποίο μας έστειλε με αφορμή σημερινό άρθρο - άποψη συντάκτη του arcadia938.gr:  

"Σύμφωνα με το άρθρο που ανεβάσατε για τα αδέσποτα... Είναι απαράδεκτο ως ένα ΜΜΕ της πόλης μας αντί να βλέπετε την αλήθεια κατάματα να κρύβεστε πίσω από "λόγια".

Πριν από ένα μήνα μου επιτέθηκε ένα αδέσποτο  στο σινεμά και αν δεν ήταν οι γονείς μου στο αμάξι στα 3 μέτρα δεν ξέρω τι θα μου είχε συμβεί... Αυτή την περίοδο ο πατέρας μου λείπει και η μητέρα δεν μπορεί να οδηγήσει λόγω προβλήματος υγείας... Είμαι ένα κορίτσι Γ λυκείου τρέχω από φροντιστήριο σε φροντιστήριο, τα έξοδα είναι πολλά και αναγκάζομαι να πληρώνω ταξί γιατί φοβάμαι να γυρίσω με τα πόδια... Η κατάσταση έχει ξεφύγει!

Όταν πήγα στο νοσοκομείο να μου περιποιηθούν την πληγή ήμουν το 9ο άτομο που είχε πάει εκείνο το μήνα για τον ίδιο λόγο... Ούτε ένα ούτε δύο... ένατο!! Περάστε μια βόλτα από 11ου Συντάγματος και από Πέτρου Μπούα να  δείτε τι συμβαίνει!!!

Αν είχε συμβεί το ίδιο σε εσάς σε κάποιον δικό σας ή ακόμα και στο παιδί σας δεν θα λέγατε το ίδιο!!!! Αντί να αναφέρετε τα παράπονα των πολιτών στις δημοτικές αρχές στηρίζετε την άθλια κατάσταση που επικρατεί... ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΓΕΛΟΊΟ!!! Πρέπει να συμβεί κάτι πολύ σοβαρό για να λάβει μέτρα ο Δήμος;"

 

(Χθεσινές φωτογραφίες στην παιδική χαρά της Μαινάλου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.