Διαφορα

Εφυγε πιτσιρικάς από την Αρκαδία και έγινε μύθος της Αμερικής!

Έφυγε 10 χρονών από τον Κοσμά Αρκαδίας και έγινε τοπικός μύθος σε πόλη της Αμερικής.

Ο Νεκτάριος Ρόρρης έγραψε ιστορία και απέκτησε "Επίσημη μέρα" με το όνομά του στη πόλη που μεγάλωσε και ανδρώθηκε. 

Έφυγε πιτσιρικάς από ένα ορεινό χωριό της Αρκαδίας για μια καλύτερη ζωή. Ο Νεκτάριος Ρόρρης ήταν μόλις 10 χρονών όταν η οικογένειά του αποφάσισε να τον στείλει στην ξενιτιά μετά από πρόσκληση μιας χριστιανικής αδελφότητας. Ο μικρότερος γιος της οικογένειας από τον Κοσμά Κυνουρίας, βρέθηκε σε ένα εντελώς νέο περιβάλλον, στην πολιτεία του Βέρμοντ στις ΗΠΑ, όπου είναι πλέον τοπικός μύθος της περιοχής. 

Πως το κατάφερε αυτό; Μετά από επαγγελματική περιπλάνηση και απόκτηση εμπειριών, το 1975 έκανε το δικό του εστιατόριο το οποίο έχει γράψει ιστορία στην πόλη του Burlington. Καθημερινό στέκι για τους ντόπιους, από το πρωί για καφέ μέχρι και αργά το βράδυ. Το 2003 πέρασε σε άλλα χέρια, αλλά συνεχίζει με το ίδιο όνομα και την ίδια φυσιογνωμία.

 

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.