Διαφορα

Συγχαρητήριες επιστολές από την ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Από την ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. γίνονται γνωστές οι Συγχαρητήριες επιστολές προς το 2ο Γενικό Λύκειο Τρίπολης και το Χαμόγελο του Παιδιού στην Τρίπολη.  

1η Συγχαρητήρια Επιστολή προς 2ο Γενικό Λύκειο Τρίπολης.

Σε μια ωραία και άξιας θαυμασμού  συμμετοχής του 2ου Γενικού Λυκείου Τρίπολης σε προγράμματα που υποστηρίζονται από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχει ενεργά η «ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας Α.Ε.» με μια μικρή συνεισφορά της, στα έξοδα μεταφοράς των μαθητών προς και από την Θεσσαλονίκη.

Η «ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας Α.Ε.», ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο χαιρετίζει τις ωραίες αυτές κινήσεις της Διευθύντριας κας Κουλούρη και της Καθηγήτριας κας Δημοπούλου, και αισθάνεται υπερήφανο ως εταιρεία της Αρκαδίας για τη συμμετοχή του άνω Λυκείου στο Πρόγραμμα «Μαθητές σε ρόλο Διπλωμάτη». Πιστεύει ακράδαντα ότι τέτοιες συμμετοχές διαφημίζουν τη πόλη της Τρίπολης και τα σχολεία της.

Εύχεται δε στους μαθητές και τους καθηγητές τους «Καλή Επιτυχία».

---------------------------------------------

2η Συγχαρητήρια Επιστολή προς το “Χαμόγελο του Παιδιού” της Τρίπολης. 

Η  ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας Α.Ε. υποστηρίζει επίσης ενεργά την παρουσία εκπροσώπου του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Τρίπολη σε μια προσπάθεια που καταβάλει ο Οργανισμός προς την κατεύθυνση ότι «κάθε παιδί πρέπει να έχει όλα όσα δικαιούται». 

Γραφείο Τύπου – ΜΜΕ – Προβολής - Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε.

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.