Διαφορα

Αντιπρόεδρος στην ΕΝΟΑΠ ο Γ. Τρούπης

Συγκροτήθηκε σε σώμα την 1η Ιουλίου το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Πελοποννήσου. 

Πρόεδρος:  Αρίστος Σπανός
Αντιπρόεδρος: Γιάννης Τρουπής
Γραμματέας: Μιχάλης Γιαννίκος
Ταμίας: Λάμπης Κανελλακόπουλος
Μέλος: Άρης Τσέλεπος

Τα μέλη του ΔΣ θέλουν να ευχαριστήσουν τα 64 μέλη της ΕΝΟΑΠ, της πολυπληθέστερης περιφερειακής οργάνωσης κρασιού, για την εμπιστοσύνη που τους έδειξε και υπόσχονται να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους για την ανάδειξη του Πελοποννησιακού αμπελώνα.  

Η ΕΝΟΑΠ ανταποκρίνεται στις προκλήσεις χάρη στην συνοχή των μελών της και την ενεργή ανάμειξη τους στην εξωστρέφεια που εκφράζεται μέσα από ενέργειες που γίνονται στην Ελλάδα, τον Καναδά, την Κύπρο και το Βέλγιο.

Μέσα από τις 3 ιστοσελίδες της, τα αντίστοιχα social media, καθώς και το mobile app (Peloponnese Wineries) για τα επισκέψιμα οινοποιεία, η ΕΝΟΑΠ έχει διαρκή επικοινωνία με όλους όσους ενδιαφέρονται για τα Πελοποννησιακά οινοποιεία και τα κρασιά τους, καθώς και για τον οινοτουριστικό προσανατολισμό τους.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.