Περιεργα

Ορκίστηκε ως νέος δήμαρχος και αμέσως μετά έχασε τον δήμο

Στις δικαστικές αίθουσες έχασε την θέση του δημάρχου ο Μιχάλης Κοκολάκης, μία ημέρα μετά την ορκωμοσία του ως νέος δήμαρχος Γόρτυνας.

Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Ηρακλείου έκανε δεκτή την ένσταση του σημερινού δημάρχου Νίκου Σχοιναράκη, κατά του Μ.Κοκολάκη, με αποτέλεσμα να σημειώνεται η ανατροπή στο δήμο, στο… και πέντε.

Πιο συγκεκριμένα έγινε αποδεκτό το ότι ο κ.Κοκολάκης είχε ενεργή σύμβαση ως εργολάβος με το δήμο Γόρτυνας, κι ως εκ τούτου δεν είχε δικαίωμα να είναι υποψήφιος. Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr ο κ. Κοκολάκης είχε συνεργαστεί ως εργολάβος το 2006 και είχε ενεργές συμβάσεις με τον δήμο ύψους 60.000 ευρώ.

Πλέον, ο νέος δήμαρχος θα προκύψει από την παράταξη του Μ.Κοκολάκη ("Μεγάλη Γόρτυνα"), με την διαδικασία να κινείται από τον πρώτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο., ενώ ο… παραλίγο δήμαρχος δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια και, όπως ανακοίνωσε, θα προσφύγει στο ΣτΕ.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.