Περιεργα

Παρέλαση αλά Monty Python (video)

Μαθητές στη Νέα Φιλαδέλφεια περπάτησαν με βηματισμό που παραπέμπει στο The Ministry of Silly Walks.

Αίσθηση έχει προκαλέσει στα κοινωνικά δίκτυα βίντεο από την μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Νέα Φιλαδέλφεια στο οποίο φαίνεται μία ομάδα κοριτσιών να παρελαύνει αλά Monty Python.

Το γεγονός επιβεβαίωσε μιλώντας στην A.V. δημοσιογράφος του filadelfia-xalkidona.gr. Όπως εξήγησε μία ομάδα με δική της σημαία παρεισέφρησε χωρίς να το καταλάβει κανείς στην αρχή της παρέλασης ανάμεσα σε δύο σχολεία. 

"Ήταν οργανωμένες από ό,τι φάνηκε. Όπως είδατε και εσείς δεν γέλαγε καμία. Ήταν σχεδιασμένο όλο αυτό και το σημαντικότερο δεν γνώριζε κανείς", εξήγησε και τόνισε ότι τα κορίτσια άρχισαν να περπατούν με βηματισμό που παραπέμπει στον Τζον Κλιζ και το θρυλικό σκετς των Monty Python The Ministry of Silly Walks μπροστά στους επισήμους.

Διαβάστε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Τα κορίτσια που συμμετείχαν στο... δρώμενο εξέδωσαν ανακοίνωση...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.