Προορισμοι

Τα χρώματα του φθινοπώρου σε 24 clicks!

Για κάποιους το φθινόπωρο είναι η εποχή της μελαγχολίας. Κάποιοι, αντίθετα, το περιμένουν πώς και πώς. Σε όποια κατηγορία όμως και να ανήκεις, δεν μπορείς παρά να θαυμάσεις την ομορφιά της φύσης αυτή την εποχή. 

Λίγα λεπτά από την Τρίπολη, στην Επισκοπή Τεγέας, ένα ονειρεμένο σκηνικό ξεδιπλώνεται μπροστά σου. 

Το μέρος είναι από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Αρκαδίας. Εκεί βρίσκεται και ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Το Πάρκο της Παλαιάς Επισκοπής αποτελεί ιδανικό προορισμό για μία μικρή εκδρομή, για να πιεις έναν ζεστό καφέ, να παίξουν τα παιδιά στην παιδική χαρά. 

Πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Λαογραφικό Μουσείο που στεγάζεται σε ένα επιβλητικό, πετρόκτιστο κτίριο, το κτίριο της πρώην Οικοκυρικής Σχολής της Τεγέας.

 

24 clicks μιας φωτογραφικής μηχανής ίσως να αδικούν την ομορφιά του τόπου, σίγουρα όμως είναι αρκετά για να σε παρακινήσουν να τον επισκεφθείς με την πρώτη ευκαιρία!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.