Προορισμοι

ΚΤΕΛ Αρκαδίας: Νέα τριήμερη εκδρομή σε Βόλο - Πήλιο

Καινούργια εκδρομική απόδραση προγραμμάτισε  το Γραφείο Γενικού Τουρισμού του ΚΤΕΛ Αρκαδίας. Αυτή την φορά θα είναι μία  τριήμερη εξόρμηση σε Βόλο και Πήλιο, από τις 23 έως 25 Νοεμβρίου 2018.

Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής: 

Παρασκευή 25/11/2018

Αναχώρηση από την Πλατεία Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη στη 1 μετά το μεσημέρι. Μέσω των Ε.Ο. Τρίπολης – Αθηνών – Λαμίας και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, φτάνουμε στον Βόλο, ένα σύγχρονο αστικό κέντρο με ενδιαφέροντα αξιοθέατα, όπου βρίσκεται στην σκιά του βουνού των Κενταύρων. Μόλις φτάσουμε, θα πάμε στο ξενοδοχείο για την παραλαβή των δωματίων και τακτοποίηση. Το βράδυ είναι ελεύθερο στον φιλόξενο Βόλο, όπου μπορούμε να γευτούμε τσίπουρο και μεζέ. Γραφικά και γνήσια τσιπουράδικα σε κάθε γειτονιά του Βόλου, που γεμίζουν κόσμο αφού στην πόλη αυτή η γαστρονομία έχει την τιμητική της με πάνω από 40 τοπικούς μεζέδες. Πρόκειται για έναν γαστρονομικό “θεσμό” που έχει τις ρίζες του στην δεκαετία του ‘30.

Σάββατο 24/11/2018

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το Πήλιο. Πρόκειται για έναν ιδανικό προορισμό που συνδυάζει υπέροχες παραλίες και παραθαλάσσια χωριά με επιβλητικές κορφές, που φημίζεται για το χιονοδρομικό κέντρο και γραφικά, ορεινά χωριουδάκια. Θα περάσουμε την πανέμορφη πύλη του Πηλίου, την Πορταριά με την παραδοσιακή ομορφιά και την απέραντη θέα στον Παγασητικό. Θα επισκεφτούμε την πλατεία “Μελίνα Μερκούρη”, όπου θα καθίσουμε για καφέ. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για ένα από τα πιο δημοφιλή και όμορφα χωριά, το μπαλκόνι του Πηλίου, την Μακρινίτσα, όπου θα θαυμάσουμε την φυσική ομορφιά του τοπίου και την μαγευτική θέα από την μεγάλη πλατεία με τα πλατάνια. Εκεί θα καθίσουμε για φαγητό και στην συνέχεια αφού κάνουμε έναν γύρο του Πηλίου θα επιστρέψουμε στον Βόλο. Βράδυ ελεύθερο.

Κυριακή 25/11/2018

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας Γατζέας Πηλίου. Μόλις μισή ώρα έξω από τον Βόλο και κοντά στις Μηλιές βρίσκεται κτισμένη πάνω σε λόφο και με υπέροχη θέα στον Παγασητικό η Μονή Αγίας Τριάδας, μετόχι της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας Αγίου Όρους. Μετά το προσκύνημά μας αναχωρούμε για τις Μηλιές, μια ιδανική επιλογή που τα έχει όλα: παραδοσιακή αρχιτεκτονική, φυσικές ομορφιές και αξιοθέατα. Εκεί θα καθίσουμε για καφέ και το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για την επιστροφή μας στην Τρίπολη.

Η Τιμή του Εισιτηρίου είναι: 90€

Προκαταβολή για κρατήσεις θέσεων:45€

Η τιμή περιλαμβάνει: 

Τη μετακίνηση με το λεωφορείο Τρίπολη – Βόλος – Πήλιο – Τρίπολη

Τις διανυκτερεύσεις στο κλιματιζόμενο ξενοδοχείο με πρωινό.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2710.223614, 2710.230140, 6988.702352

(Από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού του ΚΤΕΛ Αρκαδίας γίνεται γνωστό ότι συνεχίζονται οι κρατήσεις θέσεων, για την προγραμματισμένη στις 11 Νοεμβρίου 2018 εκδρομή σε Καλάβρυτα - Αγία Λαύρα.)

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.