Προορισμοι

Δύο από τις ωραιότερες φυσικές πισίνες της Ευρώπης βρίσκονται στην Ελλάδα

Αν το μόνο που σκέφτεσαι αυτή την περίοδο είναι οι βουτιές των καλοκαιρινών διακοπών σου, τότε διάβασε παρακάτω και πάρε ιδέες για μοναδικές καλοκαιρινές αποδράσεις στην Ευρώπη.

To European Best Destinations, ένα έγκριτο site που παρουσιάζει τους καλύτερους ευρωπαϊκούς προορισμούς ανά κατηγορίες, αποφάσισε να αναδείξει τις 10 καλύτερες φυσικές πισίνες στην Ευρώπη. Βλέπεις το τοπίο και τα νερά και ονειρεύεσαι να διακτινιστείς εκεί! 

Φυσικά η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια λίστα. Μάλιστα, η χώρα μας εκπροσωπείται με δύο παραλίες.

Η μία από αυτές βρίσκεται στη Θάσο και δεν είναι άλλη από την Γκιόλα, μια μαγευτική φυσική πισίνα με γαλαζοπράσινα νερά στο πλάι της θάλασσας. «Είναι ο παράδεισος στη γη. Η Θάσος έχει μαγευτικά δάση, βουνά και υπέροχες παραλίες», αναφέρει το European Best Destinations, προτρέποντας τους ταξιδιώτες να απολαύσουν τη φυσική πισίνα της Θάσου και να δοκιμάσουν τις ελιές και τα κρασιά του νησιού. Η Γκιόλα βρίσκεται στην περιοχή Αστρίς, στα νότια της Θάσου, σε απόσταση 40 χιλιόμετρα από το Λιμένα.

Η δεύτερη βρίσκεται στη Μήλο και είναι φυσικά το Σαρακήνικο, η παραλία-σταρ του νησιού που μοιάζει σαν εικόνα από άλλον πλανήτη. «Η παραλία του Σαρακήνικου φαίνεται τόσο σεληνιακή με τα απίστευτα λευκά τοπία», σχολιάζει το άρθρο. Η παραλία απέχει 5 χιλιόμετρα από τον Αδάμαντα και είναι μια από τις πιο πολυφωτογραφημένες γωνιές του νησιού. 

Περισσότερα ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.