Προορισμοι

Ελαφόνησος: Βουτιά...στον παράδεισο! (photostory)

Το σμαραγδένιο νησί της Πελοποννήσου...

Μαγευτικές παραλίες με λευκή άμμο, μοναδικής ομορφιάς φυσικά τοπία και ένα γραφικό λιμανάκι συνθέτουν το γαλήνιο σκηνικό της Ελαφόνησου, που αποδεικνύει πως η πολυτέλεια δεν είναι ο μόνος τρόπος για να περάσουμε καλά στις διακοπές μας.

Το τιρκουάζ χρώμα της θαλάσσιας λωρίδας που ενώνει την Πελοπόννησο με την Ελαφόνησο -ένα τσιγάρο δρόμος- είναι πραγματικά μοναδικό!

Ο μικρός εξωτικός παράδεισος σας καλεί να χαθείτε στα μαγικά του νερά, να εξερευνήσετε την πλούσια χλωρίδα, αλλά και τους γεμάτους ιστορία βυθούς του. 

Ανήκει στην Πελοπόννησο, πιο συγκεκριμένα στον νομό Λακωνίας, και είναι ο ιδανικός προορισμός για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. 

Νησί μικρό, άγονο με λιγοστές επιλογές και μετρημένους κατοίκους, η Ελαφόνησος θα σας κερδίσει με την απλότητα, την ηρεμία και φυσικά τις μαγικές της παραλίες. Μπροστάρισσα είναι η πολυβραβευμένη παραλία του Σίμου, τα νερά της οποίας απλά δεν περιγράφονται!

Φυσικοί αμμόλοφοι, συστάσεις κέδρων στις αμμοθίνες, κρυμμένες σπηλιές, και παραλίες που έχουν πρόσβαση μόνο από τη θάλασσα είναι μερικά από αυτά που κάνουν την Ελαφόνησο τον ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.