Προορισμοι

Αγνωστα ταξιδιωτικά μονοπάτια στον ορεινό Μοριά (photos)

Ενα οδοιπορικό που ξεφεύγει από τα τετριμμένα, αφού θα μας φέρει στην καρδιά ενός πανέμορφου ιστορικού τόπου τον οποίο επιμελώς αποφεύγουν οι ταξιδιωτικοί οδηγοί.

Γίνε ταξιδευτής, μη μείνεις τουρίστας… Ξέφυγε από τα γνωστά μονοπάτια. Αφησε τους πολλούς να συνωστίζονται στα χιονοδρομικά κέντρα, να μποτιλιάρονται στα διάσημα ορεινά θέρετρα με τα πεντάστερα ξενοδοχεία και ακολούθησέ μας σ' αυτό το διαφορετικό ταξίδι!

Εδώ, πλάι στις ακροποταμιές, ανάμεσα στους ορεινούς όγκους της Αρκαδίας και της Αχαΐας, δίπλα σε παλιούς εθνικούς δρόμους, στην αγκαλιά μιας υπέροχης βουνίσιας φύσης, θα ανακαλύψουμε μαζί ξεχασμένα αρχαία ιερά, καστρομονάστηρα που ατενίζουν τις χιονισμένες ακρώρειες και χωριά που ρήμαξε ο χρόνος. Θα αναζητήσουμε το μυστικό του ταπεινού ξωμάχου Αγλαού που, αν και πάλευε νυχθημερόν με τη γη, το Μαντείο των Δελφών τον θεωρούσε «ευτυχέστερο του πάμπλουτου Κροίσου»!

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.