Διαφορα - To know us better

"Δεν έχεις αυτοκίνητο ...καρδιά μου;"

 

Πολλοί αναρωτιούνται τι άλλο μπορεί να είναι ένα αυτοκίνητο πέρα από ένα μέσο μεταφοράς. Πολλά. Είναι οι βόλτες με τους φίλους, είναι οι διακοπές με το αίσθημα, είναι η συντροφιά προς τη δουλειά, είναι μέρος της ζωής σου. Κι ό,τι αφορά το αυτοκίνητο, ξέρω που μπορώ να το βρω:  Λιαρόπουλος ΕΠΕ!

 

 

Νομίζω, πως αν δεν έχει κάποιος σκύλο, μπορεί άνετα να χαρακτηρίσει το αυτοκίνητο ως τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου. Μέσα στο αυτοκίνητο, και ας μας συμπαθάνε τα αξιολάτρευτα τετράποδα, αφήνουμε ένα κομμάτι της καθημερινότητας, άρα και ένα κομμάτι της ζωής μας.

 

 

Κάποιες εποχές, μακρινές, σχεδόν ουτοπικές (πριν 10 χρόνια, για να είμαστε και λίγο σαφείς, αλλά το "ουτοπικές" δεν έχεις την ευκαιρία να το πληκτρολογείς κάθε μέρα!) το αυτοκίνητο στη χώρα μας ήταν θέμα πρεστίζ. Τώρα, οι ανάγκες έχουν αναδιαμορφωθεί, αλλά το αυτοκίνητο είναι πάντα στην κορυφή της λίστας με τα "must have"…

 

 

Αξίζει τον κόπο να φτάσει κάποιος στο 2ο χλμ του αυτοκινητοδρόμου Τριπόλεως – Κορίνθου, γιατί θα βρει το αυτοκίνητο που επιτάσσει η εποχή αλλά και η …τσέπη! Παντός τύπου αυτοκίνητα, σας περιμένουν στο χώρο της έκθεσης, από Ι.Χ (Ιδιωτικής Χρήσης – άγιο αυτό το google!) μέχρι επαγγελματικά και κάποια μηχανήματα.

 

 

Κάπου ανάμεσα στα FIAT και τα ALFA ROMEO της άνετης έκθεσης, συναντήσαμε τον ιδιοκτήτη, Γιάννη Λιαρόπουλο. Η εταιρία πέρασε από τον πατέρα στο γιο το 2007, περίπου.

 

 

Μεγάλωσε ανάμεσα στα αυτοκίνητα της έκθεσης, οπότε το να αναλάβει και τα ηνία, μετά τις σπουδές στη μηχανολογία, ήταν θέμα χρόνου…

 

 

Κυρίως θα βρείτε αυτοκίνητα καινούργια ή μεταχειρισμένα ελεγμένης ποιότητας (η εταιρία εισάγει και πολλά μοντέλα), ενώ υπάρχει η επιλογή των αυτοκινήτων που βάφτισα “νέας γενιάς”. Τουτέστιν: Εuro5, πιο φιλικά προς το σπίτι μας τον πλανήτη γη, πετρελαιοκίνητα και με χαμηλή συντήρηση!  Nα, π.χ. το FIAT “PUNTO 1300 Diesel Multiget”. Τι άλλο θέλετε; 

 

 

Στην επιχείρηση, είχα την χαρά να συναντήσω το υπέροχο FIAT BARCHETTA. Σχεδιάστηκε από τον Έλληνα, παρακαλώ πολύ, Ανδρέα Ζαπατίνα  και υπήρξε ως έκθεμα, στην έκθεση“Made by Hellas” που έλαβε χώρα το 2014 στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου. Μια φωνή μου μίλησε και μου είπε “Πάρη μπες μες στο Καμπριολέ, τράβα για κανα καφέ”. Ήταν η φωνή του Γιάννη Βασιλείου! Τον ευχαρίστησα για τη διακριτή παρέμβαση, συνέχισα τη δουλειά και έβγαλα μια φώτο που θα γίνει κάδρο… 

 

 

Μια μεγάλη αγάπη που συνάντησα στην έκθεση του Λιαρόπουλου, ήταν η Τζούλια! Όχι η γνωστή, μη φοβού! Πρόκειται για την ALFAROMEO “Guilia Nuοvα Super”, ένα μοντέλο του … 1976, εμπνευσμένο από το χρόνο και την ιστορία!

 

 

Φυσικά το αυτοκίνητο δεν είναι μόνο η αγορά αλλά… και η συντήρηση! Η επιχείρηση διαθέτει  ολοκληρωμένο τμήμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ  σε αρκετά καλές τιμές.  Εγώ ξεκίνησα, σιγούλια σιγούλια  να αγοράζω το δικό μου αυτοκίνητο, κάνοντας την αρχή με το τιμόνι του!  Έχω ακόμα δρόμο…

 

 

Παράλληλα, στην ΕΠΕ Λιαρόπουλος, παρέχονται υπηρεσίες τεχνικού service, δίνοντας έμφαση στην υποστήριξη μετά την πώληση του οχήματος.  Σε έναν χώρο εξοπλισμένο με ηλεκτρονικά μέσα διάγνωσης βλαβών, το service είναι …παιχνιδάκι! 

 

 

Στις πωλήσεις αυτοκινήτων υπάρχουν και …απρόοπτα! Όπως για παράδειγμα, ένα 1.000 κυβικών  αυτοκίνητο που αγόρασε ένας σύζυγος στη γυναίκα του, για δώρο (αν είναι ο άνθρωπος κουβαρντάς…) και επεστράφη αμέσως! Η σύζυγος, πήγε στην επιχείρηση, επέστρεψε το όχημα που δεν την κάλυπτε και αγόρασε ένα 2.200 κυβικών. Από 7.000€ ο λογαριασμός έφτασε τις… 25.000€! 

 

 

Έτσι λοιπόν, αν "δεν έχεις αυτοκίνητο καρδία μου" που έλεγε και η γνωστή διαφήμιση καφέ των 90s, και θέλεις να αποκτήσεις ένα, ναι,ναι,ναι συνιστούμε "Λιαρόπουλο" ανεπιφύλακτα!

 

 

Εξάλλου, όπως στη ζωή μας χρειάζεται να έχουμε τους κατάλληλους συνοδοιπόρους, έτσι και στις μετακινήσεις μας χρειαζόμαστε το κατάλληλο αυτοκίνητο…  

 

 

 

Επισκεφτήκαμε την επιχείρηση: 

"ΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Ε.Π.Ε."

2ο χ.λ.μ. Ε.Ο. Τριπόλεως - Κορίνθου

Τηλ.: 2710242470 / 6973434121

Website: liaropoulos.car.gr

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.