Διαφορα - To know us better

Μπάλα κι άλλα, στο... μπαλόνι!

Οι άνθρωποι, θα μπορούσαν να χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: σε αυτούς που παρακολουθούν ποδόσφαιρο από απόσταση (το καθόλου, το θεωρούμε εκ προοιμίου σπανιότητα) και σε  εκείνους που δεν μπορούν χωρίς αυτό. Εμείς θα μιλήσουμε για τους δεύτερους... 

 

Το ποδόσφαιρο είναι από τα σπορ που οι Έλληνες λατρεύουν. Έκανε την εμφάνιση του στη χώρα μας, πριν από τις αρχές του 20ου αιώνα όταν τα λιμάνια σε Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, γέμιζαν με Αγγλικά πλοία και με ναύτες που έπαιζαν μεταξύ τους ένα σπορ, που σύντομα έμελε να κατακτήσει τη χώρα μας.

 

 

Εμείς, στην Τρίπολη, λιμάνι μπορεί να μην έχουμε, αλλά σίγουρα έχουμε τον κατάλληλο χώρο, στην επέκταση της οδού Διοτίμας, όπου κάθε επίδοξος ποδοσφαιριστής μπορεί να ζήσει με την παρέα του… τον δικό του μύθο! To "Arena Sports Club"!

 

 

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται περίτρανα πως ιστορία γράφουν οι παρέες! Ο Άκης Μπακογιαννάκης, ο Γιάννης Μπουρτσουκλής, ο Γιάννης Κυριακόπουλος και ο Γιάννης Σπυρόπουλος, έφτιαξαν ένα πολυχώρο για μικρούς και μεγάλους με αγάπη και μεράκι.

 

 

Μιλήσαμε με τον Άκη (που δεν παραπονιέται που οι υπόλοιποι 3 της ομάδας ακούνε στο "Γιάννης", όπως μου εκμυστηρεύτηκε, γιατί ο ίδιος κρύβει ένα…”Γιαννάκη” στο επίθετο) και μας εξήγησε λίγο την ιστορία του εγχειρήματος.

 

 

 Το 5x5 είναι η μεγάλη αδυναμία του Άκη και το “Arena Sports Club” είναι, όπως καταλαβαίνετε, ένα όνειρο που εδώ και 6 μήνες έχει γίνει απτή πραγματικότητα! Μάλιστα, όλη η μαγεία κρύβεται μέσα σε ένα… μπαλόνι! Έτσι μπορούμε να περιγράψουμε το κλειστό γήπεδο 5x5, που ίσως να είναι το μοναδικό σε ολόκληρη την Ελλάδα, και δεδομένου του άστατου Τριπολιτσιώτικου καιρού, είναι μια μοναδική επιλογή για να παίξετε μπάλα με την παρέα σας, χωρίς το ματς σας να κινδυνεύει να αναβληθεί, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων…

 

 

Παράλληλα, υπάρχει και το ανοικτό γήπεδο 5x5, που είναι ψηλά στις επιλογές των Τριπολιτσιωτών. Αυτήν την περίοδο, μάλιστα, διεξάγεται ένα πρωτάθλημα – σκέτη γιορτή του ποδοσφαίρου, το "Arena Cup"! 47 oμάδες από Τρίπολη, Άστρος, Μεγαλόπολη και άλλες περιοχές, συμμετέχουν στο αθλητικό αυτό πάρτι.

 

 

 Ακόμη, υπάρχουν 2 υπερσύγχρονα αποδυτήρια, με ντουζιέρες (κάτι βασικό, που όμως δε συναντάμε πολύ συχνά στις παροχές των γηπέδων 5x5) αλλά και διαμορφωμένους χώρους για άτομα με ειδικές ανάγκες. 

 

 

Στο "Arena", συναντήσαμε και τον προπονητή των Ακαδημιών που διαθέτει η επιχείρηση και… συνιδρυτή, Γιάννη Κυριακόπουλο. Λάτρης του 5x5 και ο ίδιος, έχει αναλάβει τις προπονήσεις παιδιών από 4 ως 12 ετών, με 3 ώρες την εβδομάδα προπόνηση, όπου πέρα από μαθήματα ποδοσφαίρου, γνωρίζουν και αξίες του αθλήματος: γίνονται μία ομάδα και μαθαίνουν τη χαρά της συμμετοχής.

 

 

Πέρα όμως από τα… ποδοσφαιρικά του πράγματος, υπάρχει και αυτό το κάτι παραπάνω που κάνει το “Arena” μοναδικό! Ο παιδότοπος, που υπάρχει σε έναν ειδικά διαμορφωμένο κλειστό χώρο, είναι κάτι που βοηθάει τόσο στην… διασκέδαση των μικρών φίλων αλλά και στο πρακτικό κομμάτι του πατέρα – football player!

 

 

Οι μαμάδες μπορούν να πιουν τον καφέ τους και τα παιδιά μπορούν να παίξουν μέχρι… τελικής πτώσης στον επίγειο παιχνιδο-παράδεισο με φουσκωτά κάστρα, τσουλήθρες και πολλά άλλα, σε έναν μοναδικό πολυχώρο!

 

 

Αναμφίβολα, στο "Arena Sports Club" μπορείτε να διοργανώσετε το καλύτερο πάρτι για το παιδί σας! Και επειδή, σαν παιδάκια (εκείνα τα πέτρινα, ασπρόμαυρα χρόνια που ήμουν κάποτε "τριτάκι"), εκτιμούσαμε, θυμάμαι, τα γενέθλια - υπερπαραγωγή, ένα πάρτι στον πολυχώρο αυτό, θα μείνει στο παιδί σας αξέχαστο! 

 

 

Και αφού περιηγηθήκαμε στις εγκαταστάσεις, ήρθε η στιγμή να ακουμπήσουμε μπάλα… (Να δω τι άλλο πια θα κάνουμε).  Φροντίσαμε να έχουμε την κατάλληλη ενδυμασία, βάλαμε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και μυηθήκαμε με πρωτοφανή άνεση (και γέλιο άφθονο) στο μαγικό κόσμο του 5x5…

 

 

Κοντρόλ με τη μπάλα, προσπέραση (φανταστικού) αντιπάλου, ακόμη και σουτ στην (άδεια) εστία, περιελάμβανε το εντατικό πρόγραμμα προπόνησης που ακολούθησα. (Προσοχή: Χρειάστηκαν 83 συνεχόμενα φωτογραφικά "κλικ" για την φωτογραφία που ακολουθεί. Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι).  

 

 

Ό,τι και να αποκαλυφθεί στο μέλλον για τη συγκεκριμένη φωτογράφιση, θέλω να πιστέψετε ότι αλώνισα το γήπεδο, ίδρωσα τη φανέλα, και ήδη έχω στα σκαριά το πρώτο μου συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα!

 

 

Άσος στην επίθεση; Μα και στην άμυνα; Εξαιρετικός και τέρμα; Ο Άκης έχει δει ταλέντα και ταλέντα στο γήπεδο, αλλά σαν εμένα … ποτέ!

 

 

Βέβαια, ο οικοδεσπότης ήταν δίκαιος. Όταν έκανα βίαιο τάκλιν σε παίκτη της αντίπαλης ομάδας (κάτι που δεν έγινε ποτέ και προκάλεσε την έντονη διαμαρτυρία μου), τότε, ο διαιτητής Μπακογιαννάκης του συνδέσμου "Arena", έδειξε την κόκκινη κάρτα που είχε στην τσέπη του (τι κι αν ήταν τηλεφωνική συσκευή, βάλτε κι εσείς λίγη φαντασία) και κάπως έτσι τέλειωσε άδοξα η ποδοσφαιρική μου καριέρα, πριν καν αρχίσει…

 

 

Η δική μου απάντηση ήρθε με την εξαιρετική μου συμμετοχή και υπερπροσπάθεια στη μεταξύ μας αναμέτρηση, με το αποτέλεσμα να το θεωρώ κάτι το δευτερεύον. Το σκορ, φυσικά από τα χαμηλότερα που έχω σημειώσει ever, αλλά εγώ παίζω για τη χαρά της συμμετοχής. Πάντως, αυτή η νίκη, για να τα λέμε όλα, με κάνει πολυνίκη! 

 

 

 Θέλω να σας καταγγείλω, ότι όταν άρχισαν οι πρώτες ομάδες να παίζουν για το "Arena Cup", καμία δε με επέλεξε, και πέρασα όλο το απόγευμα στον πάγκο, ευελπιστώντας σε κάποιο τραυματισμό. Τζίφος!

 

 

 

Με αυτά και με εκείνα, πέρασα το υπόλοιπο του αγώνα στο snack bar, όπου ήπια το καφεδάκι μου, χωρίς τύψεις και χωρίς ενοχές. Μετά τη λήξη του αγώνα, δήλωσα ότι ήταν μια σπουδαία εμπειρία, και προετοιμάζομαι για τα επόμενα μου βήματα στο σπορ...  

 

 

Ένας καθηγητής μου(μαιτρ του αθλητικού ρεπορτάζ), ο Ανδρέας Μπόμης, μας είχε πει στη σχολή δημοσιογραφίας  ότι το ποδόσφαιρο στη ζωή μας είναι πρωτεύον από τα δευτερεύοντα. Δεν πιστεύω ότι κάποιος δεν μπορεί να θεωρήσει ιδανική αυτή τη θεωρία για να περιγράψει τα όσα συναισθήματα και συγκινήσεις, έχει προκαλέσει η στρογγυλή θεά...

 

 

 

Αν λοιπόν, αυτό το άθλημα που έχει καταφέρει να ενώσει κόσμο από κάθε μεριά του πλανήτη, μιλάει στην καρδία σας, τότε το “Arena Sports Club” είναι το ιδανικό μέρος να εκφράσετε τις ποδοσφαιρικές σας ανησυχίες, σε έναν πολυχώρο που φιλοξενεί όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο… ανεξαρτήτου ηλικίας! Και όταν πάτε, ε, βάλτε κι ένα γκολ για μένα...

 

 

Επισκεφτήκαμε την επιχείρηση: 

“ARENA SPORTS CLUB”

Επέκταση Οδού Διοτίμας (Όπισθεν Super Market AB Βασιλόπουλος), Τρίπολη

Τηλ.: 2710232313.2710232333

Facebook: ARENA Sports ClubΑρένα Τρίπολης

 

Ευχαριστούμε το Star Store του Αστέρα Τρίπολης για τα αθλητικά ρούχα που χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες της φωτογράφησης (Περισσότερα για το Star Store στο www.starstore.gr).

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.