Διαφορα - To know us better

Αφιέρωμα 93.8: 10 χρόνια Ι. ΚΤΕΟ Αρσένης με πλούσια δώρα!

To ιδιωτικό ΚΤΕΟ Αρκαδίας Αρσένης κλείνει τα δέκα χρόνια λειτουργίας του, έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 150.000 ελέγχους και το γιορτάζει με μια μεγάλη κλήρωση!

Το ''Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Αρκαδίας Αρσένης'' λειτουργεί από τον Ιούλιο του 2008 και παρέχει υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου, υψηλής ποιότητας σε επιβατικά και φορτηγά οχήματα, ταξί, εκπαιδευτικά οχήματα, ασθενοφόρα καθώς και σε μοτοσικλέτες.

Θέλοντας να ευχαριστήσει όλους εσάς για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια, με κάθε έλεγχο ΚΤΕΟ μπαίνετε αυτόματα στη μεγάλη κλήρωση για:

- μία 4ημέρη κρουαζιέρα και 

- 4 δωροεπιταγές για ελαστικά της προτίμησής σας, αξίας 150 ευρώ έκαστη 

 Ο διαγωνισμός ισχύει για κάθε τεχνικό έλεγχο μέχρι το τέλος του έτους!

 

Το Ι. ΚΤΕΟ Αρκαδίας Αρσένης (τέρμα Τερτσέτη, Τρίπολη - 300 μέτρα μετά το γήπεδο του Αστέρα) σας υποδέχεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08:00π.μ. έως τις 18:00μ.μ. και το Σάββατο από τις 08:00π.μ. έως τις 15:00μ.μ.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες που προσφέρει το Ι. ΚΤΕΟ Αρκαδίας Aρσένης μπορείτε να δείτε στο ikteoarcadias.gr και στη σελίδα της εταιρίας στο Facebook ΙΚΤΕΟ Αρκαδίας Αρσένης.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.