Διαγωνισμοι

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 10 διπλές συμμετοχές για το Skiritida Run! - OI NIKHTEΣ

Το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 διεξάγεται το 3ο "Skiritida Run" στο εκπληκτικό τοπίο του Δάσους Σκιρίτιδας!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ:

-ΑΓΓΕΛΟΣ ΨΥΛΛΑΣ

-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΑΣ

-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ

-ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

-ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ

-ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΟΓΑΝΗ

-ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΡΟΛΙΑΣ

-ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

-ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

-ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

 -----------------------------------------------------------------------------------------------

 

Ο Αρκαδία 93.8 και το Αrcadiasports.gr δίνουν σε 10 τυχερούς ακροατές, διπλές συμμετοχές για το Skiritida Run!

 

Στείλτε από κινητό τηλέφωνο μήνυμα γράφοντας 938 (κενό), τη λέξη "Σκιρίτιδα" και ονοματεπώνυμο και το στέλνετε στο 54330 (χρέωση 0,62 με το ΦΠΑ) ή μπείτε στο γκρουπ του σταθμού στο facebook και στείλτε inbox τη λέξη "Σκιρίτιδα" και τηλέφωνο επικοινωνίας!

 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (18/5) στην αθλητική εκπομπή του σταθμού με τον Χρήστο Καρνέζη, λίγο πριν τις 15:00.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

 

Η Αρκαδική Οικολογική Φάρμα ανακοινώνει το 3ο “Skiritida Run” το οποίο θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου 2 Ιουνίου 2018, στο εκπληκτικό τοπίο του Δάσους Σκιρίτιδας. Η τρίτη διοργάνωση του αγώνα έρχεται με όνειρα και φιλοδοξίες για να μαγέψει συμμετέχοντες δρομείς και επισκέπτες, με σημαντική κληρονομιά τις δύο επιτυχημένες πρώτες διοργανώσεις!

 

Το κορυφαίο αθλητικό-πολιτιστικό φεστιβάλ της Αρκαδίας έχει ως στόχο να ακουστεί και πάλι σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά να ταξιδέψει και πέρα από τα σύνορα της χώρας μας, το όνομα της Πελοποννήσου.

 

Το Σάββατο 2 Ιουνίου όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Αρκαδία. Η αρχή θα γίνει με τους αγώνες δρόμου (Ημιμαραθώνιος, 10 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά), ενώ η συνέχεια θα δοθεί στο μαγευτικό θέατρο στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Κολλινών.

 

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αθλητικών δραστηριοτήτων θα ακολουθήσει barbeque για όλους τους συμμετέχοντες με εκλεκτά προϊόντα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας, ενώ το “Skiritida Run” θα ολοκληρωθεί με μία μοναδική συναυλία…

 

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ! ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΤΕ CLICK ΕΔΩ!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.