Διαγωνισμοι

Σπήλαιο Κάψια Καφέ και... ταξίδι στη Ρώμη: Η νικήτρια! (ηχητικό, photos)

Ο διαγωνισμός του Αρκαδία 938 σε συνεργασία με το Σπήλαιο Κάψια Καφέ ολοκληρώθηκε και η τυχερή νικήτρια, που θα ταξιδέψει στη Ρώμη, ανακοινώθηκε!

Σήμερα, Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του Αρκαδία 938, ο οποίος σε συνεργασία με το Σπήλαιο Κάψια Καφέ σας στέλνει στη Ρώμη! 

Η φωτογραφία, η οποία συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους στην ανοιχτή ψηφοφορία μέσω facebook, ανήκει στην κ. Σαμπράκου Αθανασία και το όνομα της νικήτριας ανακοινώθηκε ραδιοφωνικά μέσα από την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα".

Μέχρι τις 9:32 π.μ., ώρα κατά την οποία έγινε και η καταμέτρηση των ψήφων, η νικήτρια φωτογραφία είχε συγκεντρώσει 777 ψήφους!

Ο Αρκαδία 938 και το Σπήλαιο Κάψια Καφέ συγχαίρουν τη νικήτρια του διαγωνισμού και της εύχονται κάθε τύχη και καλό ταξίδι!

Ακούστε, τι είπε η νικήτρια σε τηλεφωνική επικοινωνία του Αρκαδία 938 μαζί της...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.