Διαγωνισμοι

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 2 διπλές προσκλήσεις με... μεγάλα ονόματα! - ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Ο Αρκαδία 93.8 δίνει δύο διπλές προσκλήσεις για μία μοναδική συναυλία με μεγάλα ονόματα, που θα γίνει το Σάββατο 10 Αυγούστου και ώρα 21:00, στο Νεοχώρι!

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ:

ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΚΡΕΜΠΕΝΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΣΕΛΙΜΗ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο μαέστρος Χρήστος Νικολόπουλος, η λαϊκή τραγουδίστρια Πίτσα Παπαδοπούλου, ο μοναδικός τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου και η απίστευτη Ασπασία Στρατηγού, θα χαρίσουν στο κοινό μία μοναδική βραδιά, το Σάββατο (10/8) και ώρα 21:00, στο Νεοχώριο Τρίπολης.

 

Ο τρόπος συμμετοχής απλός!

1. στείλτε από κινητό τηλέφωνο μήνυμα γράφοντας 938 (κενό) τη λέξη "ΝΕΟΧΩΡΙ" και ονοματεπώνυμο, στο 54330 (χρέωση 0,62 με το ΦΠΑ) ή

2. μπείτε στο γκρουπ του σταθμού στο facebook (Radio Arcadia 93.8) και στείλτε inbox τη λέξη "ΝΕΟΧΩΡΙ", ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας! 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Αυγούστου, στην εκπομπή "Μπάλα κι άλλα" με τον Χρήστο Καρνέζη (14:00 - 15:00).

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ:

Στο Νεοχώρι Τρίπολης θα βρεθούν τέσσερις καταξιωμένοι καλλιτέχνες, για να διασκεδάσουν τον κόσμο για καλό σκοπό!

Ο μαέστρος Χρήστος Νικολόπουλος, η λαϊκή τραγουδίστρια Πίτσα Παπαδοπούλου, ο μοναδικός τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου και η απίστευτη Ασπασία Στρατηγού, θα χαρίσουν στο κοινό μία μοναδική βραδιά, το Σάββατο (10/8) και ώρα 21:00, στο Νεοχώρι Τρίπολης.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για το ειδικό σχολείο Κάψια.

Είσοδος:

Προπώληση - 10€ 

Ταμείο - 12€

Σημεία προπώλησης Music Center/ Asteras Boutique 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.