Διαγωνισμοι

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 1 διπλή πρόσκληση για το "Lemon"! - Ο ΝΙΚΗΤΗΣ

Ένας τυχερός ακροατής του Αρκαδία 93.8 θα κερδίσει μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση  Lemon που "έρχεται" στην Τρίπολη το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου για μία και μοναδική παράσταση!

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ 

-ΣΠΥΡΟΣ ΣΒΑΡΝΑΣ 


Ο τρόπος συμμετοχής, απλός:

1. στείλτε από κινητό τηλέφωνο μήνυμα γράφοντας 938 (κενό) τη λέξη "Lemon" και ονοματεπώνυμο, στο 54330 (χρέωση 0,62 με το ΦΠΑ) ή

2. μπείτε στο γκρουπ του σταθμού στο facebook (Radio Arcadia 93.8) και στείλτε inbox τη λέξη "Lemon", ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας! 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή "3city στις 3" με την Αγγελική Σπυροπούλου (Δευτέρα με Πέμπτη / 15:00 - 16:00)


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:

Η απίστευτη ιστορία του θρυλικού πιανίστα 1900, που γεννήθηκε πάνω σ’ ένα καράβι και δεν κατέβηκε ποτέ από αυτό, συναντά την προσωπική ιστορία του καθένα από εμάς φέρνοντας στην επιφάνεια το υπαρξιακό ερώτημα: 

|Εσύ φοβάσαι να κατέβεις από το πλοίο που γεννήθηκες;|

Ενέργεια που κατακλύζει τη σκηνή, που συγκινεί και συναρπάζει! 

Ένα ρεσιτάλ ερμηνείας μέσα σε 70 καταιγιστικά λεπτά από ένα ταλαντούχο ντουέτο ηθοποιών με εξαιρετική χημεία που τα κάνει όλα επί σκηνής! 


Εισιτήρια: 15 (κανονικό) & 12 (ανέργων, φοιτητικό, άνω των 65, κάτω των 18, ΑΜΕΑ)

Viva: https://www.viva.gr/tickets/theater/malliaropouleio-theatro/to-lemon-stin-tripoli/

Σημεία προπώλησης στην Τρίπολη: Βιβλιοπωλείο Καρμπόν (Εθν. Αντιστάσεως 44) & Music Center (Γεωρ. Α 3)

Τηλεφωνικές κρατήσεις (με υποχρεωτική προαγορά του εισιτηρίου): 6977 77 38 75

Facebook event: https://www.facebook.com/events/3383915845017196/


ΕΔΩ Η ΠΛΗΡΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ (ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ, PHOTOS, VIDEO)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.