Διαγωνισμοι

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 2 προσκλήσεις για την παράσταση "Τάιμινγκ"- ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

Ο Αρκαδία 93.8 εξασφάλισε δύο διπλές προσκλήσεις για τη νέα stand up comedy παράσταση του Γιώργου Χατζηπαύλου με τίτλο "Τάιμινγκ".

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ:

-ΝΙΚΟΣ ΣΒΑΡΝΑΣ

-ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΤΖΑΝΗ


Ο τρόπος συμμετοχής απλός!

1. στείλτε από κινητό τηλέφωνο μήνυμα γράφοντας 938 (κενό) τη λέξη "Χατζηπαύλου" και ονοματεπώνυμο, στο 54330 (χρέωση 0,62 με το ΦΠΑ) ή

2. μπείτε στο γκρουπ του σταθμού στο facebook (Radio Arcadia 93.8) και στείλτε inbox τη λέξη "Χατζηπαύλου", ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας! 

 

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μαρτίου λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι στην εκπομπή "3City στις 3" με την Αγγελική Σπυροπούλου.


Λίγα λόγια για την παράσταση...

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου επιστρέφει με την νέα stand-up comedy παράστασή του, η οποία έχει τον τίτλο «Τάιμινγκ». 

Ο κορυφαίος Έλληνας stand-up κωμικός είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Καινοτόμος, ακούραστος κι ευρηματικός: Εμπνευστής και διοργανωτής του Stand up for U, του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού θεσμού κωμωδίας. Δημιουργός του Comedy Club, της πρώτης stand-up comedy ειδικά σχεδιασμένης για παιδιά και τους γονείς τους. Ο πρώτος Έλληνας κωμικός, ο οποίος έκανε την μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή περιοδεία που έγινε ποτέ. 

Ε, μοιραία ξέρει πότε είναι το σωστό «Τάιμινγκ» για το καθετί. Έτσι, λοιπόν, ο Γιώργος Χατζηπαύλου κλείνει τον κύκλο του «Σχεδόν Σαράντα», της 3ης solo παράστασης που ήταν sold out για τέσσερις χρονιές όπου κι αν παίχτηκε, κι ανοίγει έναν καινούριο. 

Η σωστή στιγμή 

Στο «Τάιμινγκ» ο Γιώργος αναζητά, εντοπίζει και καταγράφει όλα τα αστεία και παράλογα που υπάρχουν, τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες στιγμές της ζωής μας σήμερα. 

Όλα όσα ζούμε, όσα βλέπουμε και όσα σκεφτόμαστε, λογικά ή παράλογα, σημαντικά ή ασήμαντα σατιρίζονται με καταιγιστικό ρυθμό. Αυτή η παράσταση stand-up κωμωδίας έχει στόχο να αποκαλύψει πώς μπορεί ο καθένας να εντοπίσει τη σημαντικότερη μέρα της ζωής του αλλά κυρίως να συγχρονιστεί μαζί της! 

CINEVILLE MULTICINEMA

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: VIVA.GR & στο ταμείο του κινματογράφου

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.