Επικαιροτητα

Οδυσσέας κατά Πάγκαλου, Μαριλίζας, Τατσόπουλου

Ο βουλευτής Αρκαδίας... σφάζει με το βαμβάκι τους δύο πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και τον πρώην βουλευτή.



Με αιχμηρό σχόλιο τοποθετήθηκε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μετά τις δηλώσεις του Θόδωρου Πάγκαλου και του Πέτρου Τατσόπουλου, αλλά και την κίνηση της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου να παραστεί στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, όπως γράφει στο facebook:

«Ο κυρ-Θόδωρος: 40 χρόνια Βουλευτής, Υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ο άνθρωπος που έχασε από τον κύριο «τίποτα» όπως αποκαλούσε τον κ. Αβραμόπουλο, που στην παντοδυναμία του προσπάθησε να επιβάλει τη γυναίκα του για Δήμαρχο. Τώρα μας καλεί να στρατευθούμε με τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη. Ο ίδιος, που έχει δηλώσει ότι ψήφισε ΝΔ στις τελευταίες εκλογές, μας κάνει μαθήματα και μας κουνάει το δάκτυλο.

Η κυρα-Μαριλίζα: 30 χρόνια υψηλόμισθη διορισμένη από το ΠΑΣΟΚ στις Βρυξέλλες, Υπουργός, Βουλευτής, Ευρωβουλευτής, Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ. Εκείνου του ΠΑΣΟΚ, που ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι κατέστρεψε τη χώρα. Από προχθές η Μαριλίζα μας «καλεί» να πάμε στο ΣΥΡΙΖΑ και στον κ. Τσίπρα. Ελπίζω για τέτοιο ξεφτιλίκι να της βρει ο Αλέξης μία καρεκλίτσα στο Υπουργικό… Υφυπουργός τουλάχιστον;

Οι δύο όψεις της ίδιας κάλπικης δεκάρας. Τελικά δεν είναι μόνο ο Τσίπρας που δεν έχει τσίπα, γιατί κι αυτοί, αν είχαν τσίπα, θα το βούλωναν… Αντί για τσίπα όμως, έψαξαν για Τσίπρα… Τα στερνά τιμούν τα πρώτα, συντροφάκια του Πάνου του Καμμένου!

Είναι και ο κ.Πέτρος, παρ’ολίγον Υπουργός Πολιτισμού, σχεδόν άνθρωπος του πνεύματος και κατά δήλωσή του άνθρωπος του σώματος – της μισής Αθήνας… Παλιός εραστής του οράματος Τσίπρα, και σημερινός επισκέπτης της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη».

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.