Επικαιροτητα

Πλημμύρισε το κτίριο του ΟΤΕ στην Τρίπολη! (photo)

Ξεπέρασε το ένα μέτρο το νερό στο υπόγειο του κτιρίου της 28ης Οκτωβρίου όπου στεγάζεται η Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά και ο ΟΤΕ Τρίπολης.

 

Αύριο πρωί θα ανοίξουν την παροχή νερού στη γύρω περιοχή, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τη Δ.Ε.Υ.Α. Τρίπολης, την οποία έκλεισαν για προληπτικούς λόγους, καθώς δεν έχει διευκρινιστεί η αιτία, αν δηλαδή το πρόβλημα δημιουργήθηκε από το υδροδοτικό ή την αποχέτευση του κτιρίου.

 

Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής γλίτωσε ουσιαστικά από τα χειρότερα αν και σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, πολλά από τα πράγματα που βρίσκονταν στο υπόγειο του κτιρίου υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Μάλιστα, άνθρωποι που συμμετείχαν στην επιχείρηση ανέφεραν ότι το νερό στο υπόγειο ξεπέρασε το ένα μέτρο.

 

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τη Δ.Ε.Υ.Α. Τρίπολης, μάς ενημέρωσαν πως έστειλαν τον υδραυλικό υπηρεσίας και προληπτικά έκλεισαν την παροχή νερού στην περιοχή.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.