Επικαιροτητα

Δυτική Ελλάδα: Ξεκινούν τα μπλόκα οι αγρότες

Σε ετοιμότητα για κινητοποιήσεις βρίσκονται οι αγρότες της Αχαΐας, της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας.

 

Από σήμερα, Δευτέρα, οι αγρότες της Αιγιάλειας ζεσταίνουν τις μηχανές των τρακτέρ και προαναγγέλλουν μπλόκο στη Νέα Εθνική Πατρών-Κορίνθου. Ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος-Ντρίνιας» με ανακοίνωσή του προσκαλεί όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Αιγιάλειας σε αγωνιστική ετοιμότητα και πραγματοποιεί την πρώτη συγκέντρωση, στις 10.00, μπροστά από τις εγκαταστάσεις της ΠΕΣ, προαναγγέλλοντας μπλόκο στη Νέα Εθνική Οδό.

 

Οι αγρότες της δυτικής Αχαΐας έχουν κληθεί να δώσουν δυναμικό παρών στην Πατρών-Πύργου, στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας, συμμετέχοντας στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων των αγροτών.

 

«Δεν θέλουμε να ταλαιπωρήσουμε τον κόσμο. Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις και από τη Δευτέρα αναμένεται να βγούμε κι εμείς στους δρόμους να διαμαρτυρηθούμε όχι μόνοι μας» δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Αγροτών Δυτικής Αχαΐας Γιώργος Βεσκούκης. «Πραγματοποιούμε συναντήσεις με συναδέλφους σε διάφορες περιοχές και τους ενημερώνουμε για τα βασικά μας αιτήματα και διεκδικήσεις, όπως είναι για παράδειγμα το ασφαλιστικό, το φορολογικό, το κόστος παραγωγής κ.ά.» πρόσθεσε.

 

Στην Ηλεία, η ομοσπονδία αγροτικών συλλόγων έχει απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση αύριο το πρωί, στις 10.00, στη θέση Λατίφι Αμαλιάδας, στη διασταύρωση με την εθνική οδό Πατρών-Πύργου.

 

Στην Αιτωλοακαρνανία, η Παναιτωλοακαρνανική συντονιστική επιτροπή αγώνα αγροτών «Μπλόκο Κεφαλόβρυσου» έχει αποφασίσει για αύριο το πρωί στις 11.00 παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΕΛΓΑ στο Αγρίνιο και σε υποκατάστημα τράπεζας στη Βόνιτσα.

 

ΠΗΓΗ: patrastimes.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.