Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: "Μασκαρεύεται" και ο καιρός!

Τα... παιχνίδια του καιρού φαίνεται πως θα μας δυσκολέψουν το εορταστικό τριήμερο.



Τα δεδομένα σύμφωνα με τους μετεωρολόγους είναι συγκεκριμένα. Μιλούν για άστατο καιρό από αύριο Σάββατο έως και Καθαρά Δευτέρα, δηλαδή στο διάστημα που περιμένουμε όλοι να κάνουμε κάτι διαφορετικό.

Ολα δείχνουν ότι θα υπάρχουν διαστήματα μέσα σε κάθε 24ωρο όπου θα βρέχει. Δεν μιλάμε για πολλή βροχή και εικόνες σαν αυτές του περασμένου καλοκαιριού.

Ισα-ίσα για να μας χαλάσει το κέφι και τη διάθεση για έξοδο. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το meteo.gr και με βάση τα σημερινά μετεωρολογικά στοιχεία αύριο Σάββατο αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχοπτώσεις σε όλη τη χώρα, με εξαίρεση το νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Λόγω αυξημένης μεταφοράς αφρικανικής σκόνης, υπάρχει πιθανότητα για λασποβροχές κυρίως στην κεντρική και νότια χώρα και σε αυτό το σημείο φωτογραφίζεται μεταξύ άλλων και η πόλη μας.

Παρόμοια θα είναι η εικόνα του καιρού και την Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017 με βροχοπτώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ λασποβροχές αναμένονται στα κεντρικά και νότια.

Την Καθαρά Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017 αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα κεντρικά και νότια.

Ιδού και ο χάρτης με τις θερμοκρασίες και τον καιρό που αναμένεται να επικρατήσει από αύριο έως και την Καθαρά Δευτέρα:

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.