Επικαιροτητα

Δήμος Τρίπολης: Πρόγραμμα εκδηλώσεων 25ης Μαρτίου

Δείτε το πρόγραμμα.

 

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

 

Ώρα 7:00 π.μ.: Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των Εκκλησιών, με μέριμνα της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας και η Στρατιωτική και Δημοτική μουσική θα περιέλθουν χωριστά στους δρόμους της πόλης και θα παιανίζουν θούρια και εμβατήρια.

 

Ώρα 8:00 π.μ.: Επίσημη έπαρση της Σημαίας στην κεντρική πλατεία, σύμφωνα με τις διαταγές της Διοίκησης Κέντρων IV ΜΠ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ».

 

Ώρα 10:30 π.μ.: Τέλεση επίσημης Δοξολογίας στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας, κκ Αλεξάνδρου. Μετά το τέλος της Δοξολογίας, θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας, από την κ. Φάνη Ζαχαριάδου, καθηγήτρια φιλόλογο του 2ου Γυμνασίου Τρίπολης.

 

Ώρα 12:00 μ.μ.: Παρέλαση Φιλαρμονικής Δήμου Τρίπολης, Αναπήρων Πολέμου, Οργανώσεων, Συλλόγων, Σχολείων Α’θμιας και Β’ θμιας Εκπαίδευσης, Σωμάτων Ελλήνων Οδηγών και Ελλήνων Προσκόπων με τις σημαίες και τα λάβαρά τους και Τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων. Χώρος της παρέλασης, ορίζεται η ποδός Εθνικής Αντίστασης. Μετά το τέλος της παρέλασης, στην πλατεία Άρεως, μαθητές και μαθήτριες των Λυκείων της Τρίπολης, θα χορέψουν ελληνικούς χορούς.

 

Ώρα 18:30: Επίσημη Υποστολή της Σημαίας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.