Επικαιροτητα

Έκανε το δύο στα δύο! (photos)

Πραγματικά μερικοί οδηγοί... το τερματίζουν!

 

Μέρα μεσημέρι στην πόλη μας, βρέθηκε παρκαρισμένο στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη το αυτοκίνητο της φωτογραφίας πάνω σε γωνία και μπροστά από ράμπα του πεζοδρομίου, καταφέρνοντας έτσι ο οδηγός του "να κάνει το δύο στα δύο"... Παράνομη στάθμευση ,λόγω στροφής και προεξέχοντος οπισθίου τμήματος επί κάθετης οδού και λόγω αποκλεισμού της ειδικής ράμπας του πεζοδρομίου, η οποία εξυπηρετεί τη διέλευση των αναπηρικών αμαξιδίων!

 

ίσως βρίσκεται σε εξέλιξη στην Τρίπολη κάποιος άτυπος διαγωνισμός για το πιο ανορθόδοξο και παράνομο παρκάρισμα, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά, που γινόμαστε ως πολίτες μάρτυρες παρόμοιων περιστατικών.

 

Άξιον απορίας, το αν ο οδηγός του οχήματος -εκτός της διπλής παρανομίας που διαπράττει- αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο, να του τρακάρουν το αυτοκίνητο άλλοι οδηγοί, στην προσπάθειά τους να πάρουν την κλειστή και αρκετά επίφοβη στροφή!

 

 

Καλού κακού, όταν βγαίνουμε από τα σπίτια μας, ας κάνουμε και το σταυρό μας, για τα όσα πρόκειται να δούνε τα ματάκια μας...

Παιδεία αγνοείται!

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.