Επικαιροτητα

Διαγωνισμός για την ανάδειξη εργολάβων για ψεκασμούς

Από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας την Τρίτη 6 Ιουνίου στις 11 το πρωί.



Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα προβεί σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για την ανάδειξη εργολάβων για τον από εδάφους δολωματικό ψεκασμό ελαιοδένδρων στα πλαίσια του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2017.

Oπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Γιαννακούρας, η διαπραγμάτευση θα γίνει με τους όρους της αριθμ. 97266/21528/13-4-2017 Διακήρυξης (ΑΔΑΜ: 17PROC006075963).

Παρακαλούμε όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στη διαπραγμάτευση, να παραβρεθείτε την παραπάνω ημερομηνία και ώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Οικονομικής Επιτροπής (Πλατεία Εθν. Μακαρίου). Για τη συμμετοχή σας είναι απαραίτητο να προσκομίσετε τα δικαιολογητικά της σχετικής Διακήρυξης, εκτός από την εγγύηση συμμετοχής, στην Οικονομική Επιτροπή την παραπάνω ημερομηνία και ώρα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.