Επικαιροτητα

Χριστουγεννιάτικο bazaar από το Κέντρο Ημέρας "Αμάλθεια" (pics)

Χριστουγεννιάτικο bazaar διοργανώνει το κέντρο Ημέρας "Αμάλθεια" στην πλατεία Πετρινού.

Οι χριστουγεννιάτικες δημιουργίες του κέντρου θα παρουσιάζονται στο σπιτάκι του Αμάλθεια στην πλατεία Πετρινού τις πρωινές ώρες από τις 10:00 - 12:30 και τις απογευματινές ώρες από τις 18:00 - 19:30, μέχρι την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017.

Κέντρο Ημέρας "Αμάλθεια" 

Το Κέντρο Ημέρας "Αμάλθεια" ανήκει στον Τομέα Ψυχικής Υγείας Αρκαδίας. Απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες και των δύο φύλων με προβλήματα ψυχικής υγείας, οι οποίοι βρίσκονται σε ανάγκη ψυχικής υποστήριξης καθώς και σε γονείς και εκπαιδευτικούς. 

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης κοινοτικών υπηρεσιών ψυχικής υγείας ξεκίνησε την λειτουργία του τον Ιούλιο του 2008 και λειτούργει ως μονάδα ημερήσιας θεραπευτικής φροντίδας και ενίσχυσης της ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης των ενηλίκων που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας ή ολοκλήρωσαν την ενδονοσοκομιακή τους νοσηλεία στο πλαίσιο του ΤΟΨΥ Αρκαδίας. Τα μέλη του Κέντρου Ημέρας απασχολούνται σε ημερήσιες δραστηριότητες, με κύριο σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Οι υπηρεσίες του κέντρου παρέχονται δωρεάν στα μέλη.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.