Επικαιροτητα

ΕΜ: Υψηλές θερμοκρασίες, ισχυροί άνεμοι και βροχές...

Υψηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν και σήμερα σε όλη τη χώρα, με τον υδράργυρο να φτάνει κατά τόπους έως και τους 39 βαθμούς Κελσίου.

 

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος και βαθμιαία στα δυτικά και τα βόρεια θα αναπτυχτούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 4 με 6 και στα νότια πιθανώς έως 7 μποφόρ, που από το βράδυ στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους 5 με 6 μποφόρ.

 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

 

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες.

Άνεμοι: στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και από το βράδυ δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 20 έως 33 και στα νότια έως 36 βαθμούς κελσίου.

 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

 

Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Βαθμιαία τοπικές νεφώσεις με σποραδικούς όμβρους κυρίως στα βόρεια, όπου το απόγευμα πιθανόν να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.

Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 και πιθανώς 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 20 έως 38 και κατά τόπους 39 βαθμούς Κελσίου

 

ΠΗΓΗ: naftemporiki.gr

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.