Επικαιροτητα

Κυκλοφοριακά μέτρα για το Πανηγύρι της Τεγέας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά την 48η Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας και τη θρησκευτική και εμποροπανήγυρη Παλαιάς Επισκοπής Τεγέας, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης. 

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν από 14 έως 21 Αυγούστου έχουν ως εξής:

1. Μονοδρόμηση Ε.Ο. Τρίπολης - Άστρους από τη συμβολή σε αυτήν της οδού προς Επισκοπή έως το ψυγείο του γεωργικού συνεταιρισμού Αρκαδίας με κατεύθυνση προς Άστρος γιο όλα το οχήματα εκτός των οχημάτων άμεσου επέμβασης (ΕΛ.ΑΣ., Π.Υ., Ε.Σ,Υ.), των αστικών λεωφορείων και των Δ.Χ.Ε. αυτοκινήτων. 

2. Απαγόρευση διέλευσης στην Ε.ΟΤρίπολης - Άστρους από τη συμβολή της στην Ε.Ο. Τρίπολης -Σπάρτης έως τα ψυγεία του Συνεταιρισμού Αρκαδίας αυτοκινήτων που το συνολικό βάρος τους υπερβαίνει τους 3.5 τόνους. 

3. Απαγόρευση διέλευσης παντός οχήματος εκτός των οχημάτων άμεσου επέμβασης Α) στηγ οδό Βασιλακοπούλου από την είσοδο της Εκθέσεως Τεγεατικού Συνδέσμου προς το χώρο της εμποροπανήγυρης Β) στη δημοτική οδό από το τουριστικό περίπτερο Π. Επισκοπής έως και την Ε.Ο. Τρίπολης-Άστρους.

4. Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης παντός οχήματος: 

Α) στην Ε.Ο. Τρίπολης - Άστρους από Χ.Θ. 6.00 έως Χ.Θ. 9,00 και στις δύο πλευρές της 

Β) στη δημοτική οδό από Στάδιο προς τουριστικό περίπτερο Π. Επισκοπής από την εκκλησία Αγίου Χαραλάμπους έως το τουριστικό περίπτερο και στις δύο πλευρές, 

Γ) στη δημοτική οδό Επισκοπής - Αλέας από το τουριστικό περίπτερο έως τη διασταύρωση με τη δημοτική οδό Σταδίου - συνοικισμού Επισκοπής και στις δύο πλευρές.

Δ) στη δημοτική οδό Βασιλακοπούλου από την οδό Επισκοπής έως την είσοδο της Εκθέσεως Τεγεατικού Συνδέσμου και στις δύο πλευρές, 

Ε) στη δημοτική οδό Επισκοπής από την αρχή της έως και τη δημοτική οδό Π. Επισκοπής –Αλέας και στις δύο πλευρές,

Στ) στη δημοτική οδό Επισκοπής-Άκρας από την Ε.Ο. Τρίπολης-Άστρους (μύλος) και σε απόσταση ενός χιλιομέτρου (οικία Ψυχάρη) και στις δύο πλευρές.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.