Επικαιροτητα

Τρίπολη: "Έρχονται" δημιουργικά εργαστήρια ΑΜΕΑ (photos)

Μία δημιουργική κίνηση ξεκινάει στην Τρίπολη από τον Σύλλογο ΑΜΕΑ Αρκαδίας για παιδιά και ενήλικες ΑμεΑ.

Από τον Νοέμβρη πρόκειται να λειτουργήσουν στην Τρίπολη εργαστήρια Δημιουργικών και Ψυχοεκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων για ΑμεΑ στον χώρο του Παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, στα υπάρχοντα γραφεία του Συλλόγου, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 43. 

Στα τμήματα, που βρίσκονται υπό οργάνωση, θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή παιδιά και ενήλικες ΑμεΑ, όμως θα δοθεί προτεραιότητα στα μέλη του Συλλόγου ΑΜΕΑ νομού Αρκαδίας.

Τα τμήματα θα λειτουργούν 2 φορές την εβδομάδα υπό την ευθύνη ειδικής παιδαγωγού, θα είναι δίωρα, ολιγομελή και θα απαρτώνται από κοινές ηλικιακές ομάδες.

Η εγγραφή στα τμήματα των εργαστηρίων γίνεται με τη φυσική παρουσία των ενδιαφερομένων, οι οποίοι φέρουν μαζί τους τη γνωμάτευση του ιατρού τους και θα παραλαμβάνουν και τη βεβαίωση της ειδικής παιδαγωγού του εργαστηρίου.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.