Επικαιροτητα

Ράμπες "αυτοκτονίας" στην Τρίπολη (photos)

Μόνο θυμό, οργή και αγανάκτηση μπορεί να προκαλέσει σε κάποιον, όταν το 2018 κατασκευάζονται και παραδίδονται έργα με κακοτεχνίες. 

Διαβάστε την αγανακτισμένη ανακοίνωση του Συλλόγου Αμεα Αρκαδίας για τις νέες ράμπες που κατασκευάστηκαν στην Τρίπολη:

"Σε λίγο καιρό μετά από χρόνια θα παραδοθεί στους πολίτες της Τρίπολης η προέκταση της οδού Μπακοπούλου μέχρι τον περιφερειακό Μουτζουροπούλου. Εκεί κατασκευάστηκαν δύο ράμπες όπου βρίσκονται ακριβώς πάνω από το φρεάτιο απορροής υδάτων και η μία μάλιστα έχει και υψομετρική διαφορά αρκετή ώστε να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια από αναπηρικό αμαξίδιο και όταν κατέβει οι μικρές ρόδες του αμαξιδίου θα εγκλωβιστούν στη σχάρα του φρεατίου με αποτέλεσμα την ανατροπή και τον πιθανό τραυματισμό του χρήστη. 

 

Μάλλον ο κατασκευαστής δεν γνωρίζει τις προδιαγραφές που αναφέρονται στον οικοδομικό κανονισμό και αντέγραψε την κατασκευή από τη ράμπα «ΕΦΕΥΡΕΣΗ» που βρίσκεται στον ακριβώς δίπλα δρόμο Διοτίμας & Μουτζουροπούλου. Κάποιοι ακόμη νομίζουν ότι οι ράμπες χρησιμεύουν για να οδηγούν τα βρόχινα νερά στο φρεάτιο και όχι για να εξυπηρετούν Α.με.Α. , ηλικιωμένους και μητέρες με καρότσια.

Φυσικά και αυτή η παράδοση του έργου θα γίνει σε κάποια ταβέρνα και όχι με αυτοψία του επιβλέπων μηχανικού.

ΕΛΕΟΣ… ΕΛΕΟΣ… ΕΛΕΟΣ…

Δεν θα τιμωρηθεί ποτέ κανένας ; Ή θα περιμένουμε πρώτα κάποιον τραυματισμό;

 

O Πρόεδρος ΑμεΑ Αρκαδίας, Τάκης Παρασκευόπουλος είχε μιλήσει στον Arcadia 93.8, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία στην Τρίπολη.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους είναι πολλά...

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.