Επικαιροτητα

Τρίπολη: Εθελοντική αιμοδοσία από τον ΕΟΣ Τρίπολης! (video)

Σήμερα, Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στο Ιατρείο του Δημαρχείου Τρίπολης, από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Τρίπολης.

Κατά τις πρωινές ώρες 10.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ., η αιμοδοσία γίνεται στο Ιατρείο του Δημαρχείου του Δήμου Τρίπολης, ενώ από 10 έως 15 Δεκεμβρίου 2018 και κατά τις ώρες 8.30π.μ. έως 1.30μ.μ. και 6.00μ.μ. - 8.00μ.μ., η αιμοδοσία θα γίνεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.  Το Σάββατο η αιμοδοσία γίνεται μόνο πρωί.

"Οι Εθελοντές αιμοδότες προσφέρουν ζωή" αυτό είναι το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

"Ο κάθε εθελοντής, θα έχει την καρτέλα του, στην οποία καταχωρείται η προσφορά του και αν ποτέ χρειαστεί, θα μπορεί να έχει στη διάθεσή του αντίστοιχες  φιάλες αίματος, καθώς και για τα άτομα του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος" δήλωσε ο Πρόεδρος ΕΟΣ Τρίπολης κ. Στέφανος Γκουτζιούλης. 

Να σημειώσουμε πως αρκετοί φορείς της πόλης μας έχουν αγκαλιάσει την κίνηση του ΕΟΣ Τρίπολης.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Σ Τρίπολης, Στέφανος Γκουτζιούλης, και ο επιμελητής Α' - παθολόγος ιατρός του τμήματος αιμοδοσίας Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, Γιώργος Ζαχαρίας, μίλησαν στην κάμερα του arcadia938.gr για τη σημασία του εθελοντισμού και την προσπάθεια κινητοποίησης των πολιτών...  

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.