Επικαιροτητα

Σε ύφεση "πύρινο μέτωπο" στην Πελοπόννησο

Στο νομό Ηλείας και ειδικότερα στην περιοχή "Βάρδα".

Όπως ενημερώνει η Πυροσβεστική μέσω Twitter, η πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτική έκταση και για την κατάσβεσή της επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 17 οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα και 1 Ε/Π.

 Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας αρχιπύραρχος, Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, αργά το απόγευμα της Κυριακής, 11ης Αυγούστου 2019, η φωτιά βρίσκεται πλέον σε ύφεση

 

Επίσης, όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, το πύρινο μέτωπο ήταν κοντά σε κατοικημένη περιοχή και κινδύνευσαν σπίτια, αλλά η επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων ήταν αποτελεσματική.

 

Στην περιοχή εξακολουθούν να επιχειρούν περίπου 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, προκειμένου να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την φωτιά.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.