Επικαιροτητα

Μαίνεται η πυρκαγιά στο Λουτράκι (video, photos)

Μάχη με το πύρινο μέτωπο στο Λουτράκι δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή, καθώς οι δυνατοί άνεμοι υποχώρησαν αισθητά.

Ενημέρωση 20:00

Το πύρινο μέτωπο σύμφωνα με τους επικεφαλής της Πυροσβεστικής είναι τεράστιο, ενώ οι δυνάμεις ενισχύθηκαν από νωρί το πρωί και πλέον επιχειρούν 4 ελικόπτερα, 169 πυροσβέστες με 24 οχήματα, 15 oμάδες πεζοπόρο τμήμα, 1 μηχάνημα έργου και 4 υδροφόρες του δήμου.

Ενημέρωση 15:14

Η φωτιά στο Λουτράκι που ξέσπασε χθες βρίσκεται επίσης σε εξέλιξη. Μάχη με τις αναζωπυρώσεις και τις πολλές διάσπαρτες εστίες δίνουν οι δυνάμεις πυρόσβεσης, που ανανεώθηκαν και ενισχύθηκαν το πρωί, προκειμένου να οριοθετήσουν την πυρκαγιά για να μπορέσουν να την ελέγξουν.

Αυτή την ώρα επιχειρούν από αέρος τέσσερα αεροσκάφη και έξι ελικόπτερα, ενώ οι επίγειες δυνάμεις είναι συνολικά 169 πυροσβέστες με 24 οχήματα και 15 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Συνδρομή παρέχουν μηχανήματα έργου του Ελληνικού Στρατού, εθελοντές καθώς και υδροφόρες της Περιφέρειας και των δήμων.

Ενημέρωση 11:00

Τεράστιες είναι οι ενισχύσεις που έχουν φτάσει από το πρωί στο Λουτράκι και μάχονται με τις φλόγες. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής είναι αδύνατον να περιοριστεί σήμερα λόγω ανέμων, η πτώση των οποίων αναμένεται το πρωί της Δευτέρας.

Ενημέρωση 9:00

Οι επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις μαζί με εθελοντές έδωσαν ολονύχτια μάχη ώστε να μην μεγαλώσει το πύρινο μέτωπο.

 

 

Δείτε φωτογραφίες και βιντεο ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.