Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Δεν απεργούν τα ΚΤΕΛ Αρκαδίας αύριο

Κανονικά όλα τα δρομολόγια...

Από την ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. σχετικά με την 24ωρη απεργία της Τρίτης 24/9/2019 της ΓΣΕΕ & ΑΔΕΔΥ που ενδεχομένως να λάβει μέρος και η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος (ΟΣΜΕ), γνωστοποιεί προς το επιβατικό κοινό της Αρκαδίας το κείμενο που έστειλε η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΥΣ). προς τις Διοικήσεις όλων των ΚΤΕΛ της Χώρας που είναι η εξής: 

Από την Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος (ΟΣΜΕ) εξαγγέλθηκε η πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στον κλάδο των μεταφορών για τις 24 Σεπτεμβρίου 2019 ημέρα Τρίτη από 00:00 έως 23:59 καταγγέλλοντας την Κυβέρνηση για αντεργατικά μέτρα, κ.λπ.

Απαντώντας σε αυτή την ανακοίνωση από την Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΥΣ) σας ενημερώνουμε κατ’αρχάς ότι:

α) Τα ΚΤΕΛ Α.Ε. και ΚΤΕΛ δεν απεργούν.

β) Όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν κανονικά από τους ιδιοκτήτες των λεωφορείων, οι οποίοι αποτελούν το 90% περίπου των εργαζομένων.

Οι ισχυρισμοί της (ΟΣΜΕ) για αντεργατική πολιτική της Κυβέρνησης στο όνομα της προσέλκυσης επενδύσεων, κ.λπ. δεν μας βρίσκουν σύμφωνους και δεν αγγίζουν τα ΚΤΕΛ και τις Διοικήσεις τους, οι οποίες μαζί με τους εργαζόμενους σε κλίμα εργασιακής ειρήνης κατάφεραν να διατηρήσουν τις συγκοινωνίες που διενεργούν σε όλη τη χώρα σε υψηλά επίπεδα. 

Ειδικά επισημαίνεται ότι οι υπάλληλοι των ΚΤΕΛ είναι από τους καλύτερα αμειβόμενους στον ιδιωτικό τομέα και δεν έχουν θιγεί κεκτημένα δικαιώματα, παρ’ότι οι επιχειρήσεις μας ΔΕΝ επιδοτούνται από το Κράτος. 

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στα πλαίσια του κοινωνικού χαρακτήρα λειτουργίας των ΚΤΕΛ και λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κατάσταση, την οποία βιώνουν όλοι οι Έλληνες, η Ομοσπονδία μας από το έτος 2010 διατήρησε το κόμιστρο στα ίδια επίπεδα, με εξαίρεση τον ΦΠΑ που τον επιβάλλει το Κράτος.

Παρακαλούμε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για την απρόσκοπτη μετακίνηση των επιβατών, να ανακοινώσουν ότι τα ΚΤΕΛ δεν απεργούν και τα προβλήματα προγραμματισμένα δρομολόγια θα διεξαχθούν κανονικά.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.