Επικαιροτητα

ΤΡΙΠΟΛΗ: Παρουσίαση του ντοκιμαντέρ "Παραθεριστές της Ιστορίας"

Στο πλαίσιο της "Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας".

Ο δρόμος μεταξύ του Αρχαιολογικού Μουσείου της Τρίπολης και του Ναού της Ευαγγελίστριας, μετατράπηκε σε μια χρονική διαδρομή χιλιάδων ετών, την Κυριακή το βράδυ κατά την παρουσίαση του ντοκιμαντέρ "Παραθεριστές της Ιστορίας".

Ο Δήμος Τρίπολης και η Αρχαιολογική υπηρεσία συνδυάζοντας δυο σημαντικές ευρωπαϊκές δράσεις, την "Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας" με τις "Ευρωπαϊκές ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς", παρουσίασαν στους πολίτες της Τρίπολης τη βραβευμένη παραγωγή Εφορείας Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων, που δημιουργήθηκε με αφορμή την επαναλειτουργία του Αρχαιολογικού Μουσείου Κυθήρων, δίνοντας μια ιδέα εναλλακτικής "πολιτιστικής" χρήσης των δρόμων και των κοινόχρηστων χώρων της πόλης.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, η Έφορος Αρχαιοτήτων dr Άννα Καραπαναγιώτου και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ελένη Καρούντζου μίλησαν για αυτή τη συνεργασία και την πολιτιστική δράση.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.