Επικαιροτητα

Τρίπολη: Αντιγριπικός εμβολιασμός από την 1η ΤΟΜΥ

Στα ΚΑΠΗ μετά από πρόσκληση του ΝΠΔΔ Τρίπολης.

Στις 17/10/2019 προσωπικό από την 1η ΤΟΜΥ Τρίπολης πραγματοποίησε αντιγριπικό εμβολιασμό σε μέλη του ΚΑΠΗ Τρίπολης και ευχαριστεί για την πρόσκληση το ΝΠΔΔ Τρίπολης και το προσωπικό του ΚΑΠΗ για τη συνεργασία.

Η γρίπη είναι μια μεταδοτική νόσος του αναπνευστικού συστήματος προκαλούμενη από τον ιό της γρίπης. Μπορεί να προκαλέσει ήπια έως σοβαρή νόσο και κάποιες φορές να οδηγήσει ακόμα και στο θάνατο.

Οι ηλικιωμένοι, τα μικρά παιδιά και άτομα που πάσχουν από ορισμένα χρόνια νοσήματα κινδυνεύουν περισσότερο από σοβαρές επιπλοκές της γρίπης. Ο εμβολιασμός είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος πρόληψης για τη νόσο.

Επειδή ο ιός της γρίπης μπορεί να υποστεί μεταλλάξεις, ο εμβολιασμός είναι αναγκαίο να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο με έμφαση σε συγκεκριμένες ομάδες αυξημένου κινδύνου, σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας.

Η 1η ΤΟΜΥ Τρίπολης παρέχει συμβουλές για τη νόσο της γρίπης και επίσης πραγματοποιείται αντιγριπικός εμβολιασμός από τους επισκέπτες υγείας της δομής.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.