Επικαιροτητα

Επίδομα θέρμανσης 2020 - Οι δικαιούχοι στην Αρκαδία

Σε έναν αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για να δοθεί μέσα στο 2019 το επίδομα θέρμανσης.

Το κονδύλι για το επίδομα θα είναι αυξημένο κατά 10 εκατ. ευρώ και αναμένεται να διαμορφωθεί στα 68 εκατ. ευρώ από 57 εκατ. ευρώ, ενώ οι αλλαγές που δρομολογεί το υπουργείο Οικονομικών προβλέπουν:

1. Αύξηση του ύψους της επιδότησης. Από 16 λεπτά το λίτρο που είχε οριστεί τη σεζόν 2018-2019 σχεδιάζεται να αυξηθεί στα επίπεδα των 18-20 λεπτών του ευρώ ανά λίτρο.

2. Ενίσχυση των νοικοκυριών που κατοικούν στις περιοχές της πρώτης και δεύτερης κλιματικής ζώνης τα οποία αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες δαπάνες για θέρμανση. Η πρώτη ζώνη περιλαμβάνει τα Γρεβενά, τη Δράμα, τον Εβρο, την Ευρυτανία, τα Ιωάννινα, την Καστοριά, την Κοζάνη, τις Σέρρες και τη Φλώρινα ενώ η δεύτερη ζώνη την Αρκαδία, την Ημαθία, τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, την Καρδίτσα, το Κιλκίς, τη Λάρισα, τη Μαγνησία, την Ξάνθη, την Πέλλα, τη Ροδόπη, τα Τρίκαλα και τη Χαλκιδική.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.