Επικαιροτητα

Εθνικό πένθος στην Τουρκία - Στους 35 οι νεκροί του σεισμού

Τους 35 έφθασε ο αριθμός των νεκρών, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό. Κατέρρευσαν 76 κτίρια στις πληγείσες περιοχές.

Τα μέλη των ομάδων διάσωσης που εργάζονταν όλη τη νύχτα σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν ανέσυραν 45 ανθρώπους ζωντανούς από κτίρια που έχουν καταρρεύσει, όπως ανακοίνωσε σήμερα η τουρκική υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών, την ώρα που ο αριθμός των νεκρών από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την ανατολική Τουρκία αυξήθηκε στους 35.

Οι διασώστες συνέχιζαν να αναζητούν επιζώντες σε τρία σημεία στην επαρχία, σύμφωνα με την τουρκική υπηρεσία διαχείρισης καταστροφών και εκτάκτων καταστάσεων (AFAD).

Όπως ανακοίνωσε η AFAD, έχουν σημειωθεί πάνω από 700 μετασεισμοί. Ο σεισμός μεγέθους 6,8 βαθμών της Παρασκευής στοίχισε τη ζωή σε 31 ανθρώπους στην Ελαζίγ και σε τέσσερις στη γειτονική επαρχία της Μαλάτεια. Οι τραυματίες ξεπερνούν τους 1.600.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.