Επικαιροτητα

Πελοπόννησος: Κυνηγοί βασανίζουν αγριογούρουνα!

Ανάρτηση που προκαλεί έντονο προβληματισμό από τον Φιλοζωϊκό Τρίπολης.

Γιατί;;; Αυτό το βίντεο μας δείχνει τον βασανισμό τραυματισμένων αγριογούρουνων στην περιοχή της Πελοποννήσου. Αυτό ξεπερνά κάθε νομιμότητα του κυνηγιού, ενός "χόμπι" που δεν καταλαβαίνουμε. 

Δεν μπορείς να κυνηγάς,να σκοτώνεις και να βασανίζεις κανένα πλάσμα και ύστερα να δηλώνεις πως λατρεύεις το σκύλο σου, ίσως γιατί βοηθά στο κυνήγι, όταν όμως δεν κάνει τη δουλειά του μετά τη γίνεται;;; 

Ποια η μοίρα του; πέραν της επικινδυνότητας που φέρει το κυνήγι και το έχουμε δει πολλές φορές αυτό να συμβαίνει με θύματα νέους ανθρώπους και βλέποντας αυτές τις εικόνες πρέπει λίγο, όλοι, να σκεφτούμε πολλές φορές...τι είναι αυτό; 

Ποια η ευχαρίστηση; το συγκεκριμένο βίντεο είναι στη διάθεση ηλεκτρονικού εγκλήματος που έδωσε η ιστοσελίδα zoosos μαζί με τα ονόματα των συμμετεχόντων κυνηγών αφού το ανέβασαν οι ίδιοι για να δείξουν τα κατορθώματά τους. Έχουμε πει πολλές φορές πως δεν έχουμε κάτι εναντίον των κυνηγών άσχετα με το αν το κυνήγι για εμάς είναι κάτι που δεν θα θέλαμε να υπάρχει. 

Έχουμε όμως πρόβλημα με τέτοιου είδους κυνηγούς γιατί δυστυχώς υπάρχουν παντού και είναι αυτοί που εκμεταλλεύονται τα ζώα στο μέγιστο βαθμό και εγκαταλείπουν τα σκυλιά τους αδέσποτα στις ερημιές να πεθάνουν. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα όσο και αν δε μας αρέσει και θα πρέπει να τη δούμε όλοι κατάματα και να ληφθούν μέτρα από τους αρμόδιους.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.