Επικαιροτητα

ΑΡΚΑΔΙΑ: Πάνω από 400 μαθητές στον διαγωνισμό ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ

Απόλυτα ευχαριστημένοι από συμμετοχή και αποτελέσματα οι ιθύνοντες του Παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Αρκαδία το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, στο 2ο Γυμνάσιο Τρίπολης, ο διαγωνισμός ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ που οργάνωσε το Παράρτημα Αρκαδίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. 

Συμμετείχαν περισσότεροι από 400 μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου του νομού μας που διαγωνίστηκαν με στόχο να ενδυναμώσουν την κριτική τους ικανότητα και να αναδείξουν τις ιδιαίτερες ικανότητές τους στα μαθηματικά.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους μαθητές και κηδεμόνες που ανταποκρίθηκαν και αγκάλιασαν με  ιδιαίτερη θέρμη την προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε ένα νέο θεσμό στον τόπο μας και τους ευχόμαστε καλά αποτελέσματα.

Θα ήταν αμέλεια μας να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Τρίπολης για την παραχώρηση του 2ου Γυμνασίου που χρησιμοποιήθηκε ως εξεταστικό κέντρο, τη διοίκηση του εν λόγω σχολείου για την στήριξη και τη βοήθεια της, την συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου Μαθηματικών για τις πολύτιμες συμβουλές της σε θέματα οργάνωσης και υλοποίησης εξετάσεων και όλους τους συναδέρφους δασκάλους και καθηγητές που παρότρυναν τους μαθητές να έχουν συμμετοχή σε αυτή τη δράση της ΕΜΕ. 

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του παραρτήματος και τους 45 επιτηρητές για την βοήθεια που προσέφεραν εθελοντικά ώστε να πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός με επιτυχία.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.