Επικαιροτητα

Τρίπολη: Διάρρηξη και κλοπή στο Μαλλιαροπούλειο!

Θρασύτατοι οι δράστες, παραβίασαν την πίσω πόρτα του Δημοτικού Θεάτρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του arcadia938, η κλοπή έλαβε χώρα μεταξύ της περασμένης Τετάρτης (1ης Απριλίου 2020) και της σημερινής ημέρας, Τρίτης 7ης Απριλίου. Η κλοπή διαπιστώθηκε από υπάλληλο του Δήμου Τρίπολης. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση, προκειμένου να ελεγχθεί το υλικό εντός του θεάτρου και να ξεκινήσει η διαδικασία που ορίζει ο νόμος.

Οι άγνωστοι δράστες απέσπασαν έναν φορητό υπολογιστή (laptop) και μια τηλεοπτική οθόνη από το χώρο. Άλλες φθορές δεν διαπιστώθηκαν.

Αύριο, Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020, ο Δήμος Τρίπολης θα προχωρήσει σε "μήνυση κατά αγνώστων" και η αστυνομία θα ξεκινήσει τη σχετική έρευνα για να βρεθούν οι δράστες.

Επιπρόσθετα, όπως πληροφορηθήκαμε, στο χώρο έσπευσε ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Τζιούμης, ενώ ήδη έχουν ληφθεί μέτρα για να ασφαλισθεί ο χώρος του Μαλλιαροπουλείου από περαιτέρω εγκληματικές ενέργειες.

Να σημειώσουμε πως το θέατρο, ως γνωστόν, δεν λειτουργεί εδώ και καιρό, λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

(φωτογραφία αρχείου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.