Επικαιροτητα

Επιστολή ΑΚΚΕΛ για άσκοπες μετακινήσεις

Ανοιχτή επιστολή του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας στην Ομοσπονδία Αστυνομικών ΠΟΑΣΥ για τις «άσκοπες μετακινήσεις».

Το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ) σάς ενημερώσει για ορισμένα θέματα που αφορούν τον ιό COVID-19 εν όψει και της χρησιμοποίησης αστυνομικών δυνάμεων για τον έλεγχο πολιτών στο πλαίσιο της απαγόρευσης κυκλοφορίας για αυτό που αυθαίρετα ονομάστηκε «άσκοπες μετακινήσεις».

Η εμπλοκή των αστυνομικών στην εφαρμογή των απαγορεύσεων ή κάθε είδους ελέγχων επιβολής αποφάσεων από άτομα και ομάδες του κυβερνητικού μηχανισμού που λειτουργεί στην Ελλάδα, έγινε χωρίς οι αστυνομικοί (ατομικά ή συλλογικά μέσω οργάνων όπως η ΠΟΑΣΥ και άλλες ομοειδείς Ενώσεις) να ελέγξουν τη νομιμότητα των εντολών/διαταγών που δέχονται.

Μετά από την κατάλυση της δικτατορίας έγινε επιτακτική και από το Σύνταγμα και τους νόμους η απαίτηση από τις Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας να αντιστέκονται σε Κάθε διαταγή ή εντολή κλπ, που δεν δίνεται από τους ανωτέρους προς όφελος των πολιτών, αλλά για εξυπηρέτηση άλλων αντεθνικών, αντικοινωνικών και γενικότερα παράνομων σκοπών. 

Σε αυτό ακριβώς το σημείο αποσκοπεί η επιστολή μας να σάς δραστηριοποιήσει: Στην εφαρμογή της θεμελιώδους υποχρέωσης απέναντι στους πολίτες. Για να κινητοποιηθείτε να εξετάσετε τη νομιμότητα όσων καλείστε να εφαρμόσετε με τις απαγορεύσεις ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, κυρίως στην απαγόρευση προσέλευσης πιστών σε Ιερούς Ναούς στην περίοδο της Τεσσαρακοστής και του Πάσχα που έχουν φτάσει σε γελοίο αλλά και απαράδεκτο επίπεδο.

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων δέχθηκε (αν δεν προώθησε η ίδια) μέχρι και  την απαγόρευση χρησιμοποίησης μεγαφώνων από τις Εκκλησίες (!!!), φυσικά με την αμέριστη υποστήριξη του Επιλοχία Χαρδαλιά, λες και ο ιός κολλάει από τα μεγάφωνα ή από το Άγιο Φως.

Για να το θέσουμε ξεκάθαρα από την αρχή, η εμπλοκή των αστυνομικών στον έλεγχο και υποτιθέμενη πάταξη αυτών που αυθαίρετα και παράνομα έχουν χαρακτηριστεί ως «άσκοπες μετακινήσεις» πραγματοποιείται σε έδαφος παρανομίας με βασικό (αλλά όχι μοναδικό) στόχο την κάλυψη των εγκληματικών ευθυνών που έχουν πρόσωπα της σημερινής κυβέρνησης όπως Άδωνις Γεωργιάδης, Κυριάκος Μητσοτάκης κλπ για την καταστροφή των ανθρώπινων και τεχνικών υποδομών του συστήματος υγείας, σε σημείο και έκταση που τώρα δυσκολεύει την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου ιού COVID-19.

Άργησαν να πάρουν μέτρα ελέγχου των εισερχομένων στα σημεία εισόδου της Ελλάδας, άφησαν να μολυνθούν πολλοί Έλληνες και τώρα «πουλούν ηγεσία και υπευθυνότητα» στα θύματά τους. Μας βάζουν σε Σύνδρομο Στοκχόλμης.

Έχουν εμπλέξει τους αστυνομικούς σε μία πρωτοφανών διαστάσεων εκστρατεία συγκάλυψης των ευθυνών τους, με τρόπο πανομοιότυπο όπως χρησιμοποίησαν για την επιβολή των μνημονίων στον ελληνικό λαό, από τα οποία και το αστυνομικό προσωπικό υπέφερε και υποφέρει ακόμη άδικα και παράνομα.

Εδώ ακριβώς είναι και το πρόβλημα. Αυτοί είναι το πρόβλημα, αυτοί που έχουν εμπλέξει και εσάς. Οι Έλληνες πολίτες πολύ σωστά δεν τους εμπιστεύονται «διότι έχουμε ξαναδεί το έργο» της υπευθυνότητας κλπ κλπ όταν επέβαλαν δόλια τα μνημόνια. Και μετά οι ίδιοι και οι χειριστές τους στο εσωτερικό και εξωτερικό παραδέχονταν ότι τα μνημόνια ήταν καταστροφικά αλλά δεν άλλαζαν τα αποτελέσματα, ούτε παραιτούνταν, αλλά συγκαλύπτουν ακόμη και την καταστροφή του συστήματος υγείας (από το 2010 και μετά) με τα δίκτυα «προθύμων» στα Media, τοπική αυτοδιοίκηση και τα κομματικά πλοκάμια που ανέπτυξαν. 

Εσείς έχετε ευθύνη για υπηρεσία των πολιτών (που σας παρέχουν την προσωρινή και υπό όρους εξουσιοδότηση να χρησιμοποιείτε την εξουσία τους σε συγκεκριμένα πλαίσια για να λειτουργείτε ως αστυνομικοί υπέρ αυτών και όχι εναντίον). Δύο σημεία θα τονίσουμε και στα οποία οφείλετε να ανταποκριθείτε:

1) Να ελέγξετε άμεσα και ταχύτατα τη νομιμότητα αυτών που σας δίνουν τις διαταγές και τη νομιμότητα και αναλογικότητα των διαταγών.

2)  Να φέρουν στην στολή τους όλοι οι αστυνομικοί το αριθμό αναγνωρίσεώς τους που πιστοποιεί την αστυνομική τους ιδιότητα και επιτρέπει τον επιτόπιο ή μετέπειτα έλεγχο των ενεργειών τους χωρίς απαραίτητα να αποκαλύπτεται το όνομα του αστυνομικού. Να τονίσουμε ότι οι στρατιωτικοί έχουν κεντημένο το όνομά τους πάνω στην στολή τους. Οι αστυνομικοί δεν έχουν τίποτα και αυτό εκτός των άλλων ευνοεί και την αντιποίηση από τρίτους.

Για να έχετε σωστή και ακριβή αντίληψη της κατάστασης, οι πολίτες ΔΕΝ πειθαρχούν στην απαγόρευση κυκλοφορίας.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.